Konferensutrustning

Utvecklingen går snabbt framåt och vi erbjuder våra kunder den senaste tekniken för bästa tänkbara möten. På Dialect hjälper vi dig som företag med helheten kring konferensutrustning och videokonferenssystem med allt från projektor, kamera och mikrofon/ljudsystem till skärmar och hela konferenssystem.

Konferensutrustning för det perfekta konferensrummet


Att ha rätt konferensutrustning är avgörande för att ni som företag effektivt ska kunna kommunicera och samarbeta oavsett var era medarbetare befinner sig. Dessutom är det viktigt att kunna hålla i kvalitativa kundmöten digitalt med riktigt bra ljud och bild. 

Konferensutrustning vi tillhandahåller:

Konferensrumsskärmar

Vi hjälper dig att hitta rätt skärm/monitor och mediaspelare till konferensrummet. Skärmarna finns i alla tänkbara storlekar och används för att visa presentationer, dela skärm eller för hela videokonferenser.


Konferenstelefoner

Om ni upplever dåligt ljud under digitala konferenser så erbjuder vi telefoner som är optimerade för just konferenssamtal. De har högtalarfunktion och inbyggda mikrofoner för att möjliggöra klara och tydliga konversationer med flera deltagare.


Videokonferenssystem

Avancerade system som kombinerar ljud och video för att möjliggöra realtidsmöten med personer på olika platser. Videokonferenssystem inkluderar vanligtvis högkvalitativa kameror, mikrofoner, högtalare och programvara för bästa tänkbara upplevelse.

Mer för konferensen

Projektorer

När du vill visa innehåll på en stor yta kan du med fördel använda en projektor med projektorduk. Du ansluter projektorn enkelt till din dator eller till andra enheter. På så sätt kan du projicera presentationer, diagram och andra visuella hjälpmedel på en vägg eller duk.


Ljudsystem

Ett kraftfullt ljudsystem är viktigt för att säkerställa att alla mötesdeltagare kan höra och höras tydligt. Det kan inkludera högtalare, förstärkare, mikrofoner och andra ljudkomponenter för att skapa en optimal ljudmiljö.


Säkerhetskrav

Vi ser till att er utrustning är säkerhetsklassade och certifierad enligt era specifika krav.


Snabb support

På Dialect vet vi hur smärtsamt det kan vara om tekniken strular. Därför erbjuder vi alltid snabb support. 

Förbättra dina möten med rätt utrustning

Vi på Dialect kan hjälpa er som företag med för att förbättra era möten och konferenser. Beroende på vad du är i behov av för konferensutrustning, så kan vi också ta fram förslag på annan typ av utrustning. Vi ser alltid till att utvärdera och välja rätt utrustning som passar ert företags krav och budget för att optimera effektiviteten och produktiviteten under möten och konferenser. Utöver hårdvara kan vi också se till att du alltid har rätt programvara installerad och uppdaterad. På så sätt minimerar du risken för teknikstrul under ditt nästa digitala möte. 


Välkommen att höra av dig till ditt närmsta Dialect Företagscenter för konsultation och offert på önskad konferensutrustning.

Välj ditt företagscenter