Digital Signage

För dina digitala reklambudskap

Maximera din digitala synlighet med Digital Signage


Dialect är din pålitliga leverantör av lösningar för multimediaskyltning och jobbar med de främsta leverantörerna inom digital skyltning och digital kommunikation. Med våra lösningar för digitala informationsdisplayer kan vi revolutionera sättet företag och organisationer kommunicerar med sina kunder och besökare. Digital signage skapar upplevelser och ger dig möjlighet att anpassa dina budskap – i och utanför butik – med bara några tangenttryck.

Dialect hjälper dig med dina digitala reklambudskap

Våra digital signage lösningar för elektronisk skyltning hjälper dig fånga dina kunders intresse och förmedla dina budskap på ett övertygande sätt. Det kan vara allt från korta meddelanden till briljanta färgsprakande filmer. 


Anpassade och kreativa digitala kommunikationslösningar

Vår expertis ligger i att skapa anpassade lösningar som möter din verksamhets specifika behov. Vi förstår vikten av att sticka ut i den digitala världen och hjälper dig att skapa engagerande innehåll och interaktiva skärmar. Oavsett om du driver en verkstad, en vårdinrättning eller en väskbutik. 

Möjlighet att förändra med digital signage

Med våra lösningar för elektronisk display har du möjlighet att snabbt och enkelt uppdatera och ändra dina digitala budskap. Det innebär att du alltid kan vara aktuell och anpassa ditt innehåll efter kundernas behov. Du kan justera innehållet precis som du vill – när du vill.


Alla dina digitala informationsskärmar styrs från samma ställe, vilket gör det smidigt att anpassa budskapen, oavsett var du befinner dig. Våra molnbaserade systemet ger dig full kontroll över samtliga digitala budskap. I realtid.

Fånga kundens intresse med digital skyltning

Med våra digitala skärmar med inbyggd programvara kan du fånga dina kunders intresse och kommunicera dina budskap på ett effektivt, rörligt och fängslande sätt. Våra lösningar är utformade för att maximera din synlighet och engagera din målgrupp.


Hjälp kunderna hitta rätt i butiken, berätta om kampanjer och erbjudanden, tipsa om kommande produktreleaser eller ny personal. Med digital signage är allting möjligt. 

Varför välja Dialect som leverantör för dina digitala budskap?

Vi strävar efter att erbjuda de mest avancerade och effektiva digitala kommunikationslösningarna. Vi har en gedigen erfarenhet av att arbeta med företag och organisationer i olika branscher och är stolta över att hjälpa våra kunder att lyckas med sina digitala budskap.


Dialect vill stå i framkant av den digitala utvecklingen och erbjuder lösningar som är framtagna för att passa just dina behov. 

Kontakta Dialect för att komma igång med digital signage

Låt Dialect hjälpa dig att ta din multimediaskyltning till nästa nivå. Vi hjälper dig förmedla budskapen och maximera din synlighet. Kontakta oss idag för att komma i gång och se hur vi kan stärka ditt varumärke och fånga dina kunder intresse med våra avancerade digitala budskapslösningar.

Välj ditt företagscenter