Dialect Norrköping

Öppet idag: Stängt

Välkommen till Dialect Norrköping!

Med en stabil bas i Norrköping i över 30 år brinner vi för att hjälpa dig och ditt företag med att hitta de bästa lösningar inom: 

Telefoni
Mobiltelefoner, tillbehör, mobilabonnemang, ramavtal samt repeateranläggningar (inomhustäckning).

Växellösningar
Fasta växlar, molnväxlar, headset samt konsultation och installation

IT
Datorer, office 365, server, nätverk samt kringutrustning

Fordonstjänster
Körjournaler, alkolås, alkotest, villkorade alkolås, Peltor & komradiosystem, taxameter, handsfree, fordonsinredningar, mobil arbetsplats och installation

 

Kontakta oss direkt via mail, telefon eller kom förbi vårt företagscenter för ett personligt möte med våra kunniga rådgivare.

Varmt välkommen till oss på Dialect i Norrköping!

Aktuellt Dialect Norrköping

Dialect - Make it work

Nu händer det – We make IT happen – Dialects uppdaterade varumärke.

Det är med stor glädje och stolthet Dialect önskar presentera vårt nya utseende och uppdaterade varumärke.

Vårt nya utseende ska återspegla Dialect vision. Vi skall vara Sveriges ledande partner inom smarta digitaliserade lösningar.

Vi hjälper små och medelstora företag att hitta rätt lösningar som passar för er verksamhet.

Dialect som idag finns på 30-talet orter med våra 250 dedikerade medarbetare är glada att ha er som kund och fortsätter leverera smarta lösningar som bidrar till ökas affärsnytta.

Numera även med ett brett utbud av IT lösningar.

Varmt välkommen till oss!

 

Titta gärna på vår nya film via länken nedan.

Dialect – Make it work

Dialect rekryterar driven företagssäljare

Vi söker nu en ny medlem till vårt team! Är du personen vi söker?

Vi söker dig som är utåtriktad, socialt kompetent och självständig samt har en passion för säljprocessen. Du vet vad som krävs för att göra affärer.
Vi tror att du kan bidra med ett brett kontaktnät och bra kunskaper om det lokala näringslivet. Vi förväntar oss en person med hög aktivitetsnivå som vill visa sina utvecklingsambitioner och som
är van att hantera parallella processer. Du har god initiativförmåga och vill vara med på resan och påverka företagets utveckling.

På Dialect har vi en aktiv säljkultur och ett högt tempo med resultatinriktade aktiviteter och kunder i fokus. Som företagssäljare kommer du aktivt besöka och arbeta med nya och befintliga företagskunder.  Bokning och genomförande av kundbesök är den stora delen av arbetet, men även att ha ett öppet sinne så du lätt kan se och läsa av kundens verksamhet och dess behov är en förutsättning.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med spännande framtid, där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. Du blir en del av en företagskultur som präglas av mångfald, kundfokus, affärsmannaskap och entreprenörsanda och du erbjuds utvecklande arbetsuppgifter i en expanderande verksamhet.

I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Great Group och ansökan görs via länken nedan. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

https://greatgroup.varbi.com/se/what:job/jobID:301091/iframeEmbedded:0/where:4

Apple Event 2019

Klockan 19.00 svensk tid i tisdags gick det årliga Apple Eventet av stapeln i The Steve Jobs Theater i Cupertino, USA. 

För många står eventet högre i kurs är julafton och Apple startade presentationen med ett storslaget intro som gjorde att alla satt på spänn.
Och de gick ut stort med att lansera sitt egna koncept av streamingtjänst, även kallat Apple TV+ som släpps den 1/11.
Tjänsten kommer dessutom ingå kostnadsfritt ihop med alla nya iPhones och iPads. Därefter blir de väldigt konkurrenskraftiga då de bara tar 5$/månaden för tjänsten.

Näst ut var iPads.
Apple började med att visa en ny uppdatering som byter namn till iPadOS med en mängd nyheter så som widgets och multitaskingmöjligheter.
Sedan kom den 7:nde generationens iPad. Med en större skärm på 10.2″, A10- fusion chip samt smart connector för användning av tangentbord kommer denna platta att bli en prisvärd variant av iPads.

Därefter kom Apple Watch Series 5.
Där börjades presentationen med en film om hur Apple Watch har hjälp människor runt om i världen i deras vardag. Med allt från att övervaka hjärtats slag till att komma igång med träningen.
I samband med lanseringen av den nya klockan släpper Apple även en app för forskningsstudier som studerar om din omgivande ljudnivå är skadlig men ska också hjälpa kvinnor hålla koll på sina menscycler.
Men nu till klockan. Med dynamisk uppdateringsfrekvens i skärmen sparas batteriet och ska nu räcka ännu längre än i de tidigare modellerna. Klockan har även en inbyggd kompass för den som behöver. Dessutom får alla klockor med e-sim gratis internationella nödsamtal.

Och sist men inte minst, den nya iPhonen.
I vanlig ordning startades allt med en storslagen presentation av den nya telefonen, iPhone 11, där man fick se alla de 6 nya färgerna telefonen lanseras i. Vit, svart, grön, gul, lila och röd.
Med en 6.1″ Liquid Retina Display, riktat stereoljud, nya kamerasensorer, snabbare fokus och en ny vidvinkelkamera är iPhone 11 något som kommer bli en storsäljare.
Kameran på telefonen har även ett nattläge (som aktiveras automatiskt vid behov) men även selfiekameran har fått sig ett lyft med både vidvinkel och möjligheten att filma i slowmotion.
Med ett helt nytt A13 Bionic chip är batteriet mer kraftfullt och för väntas räcka en timme längre än föregångaren iPhone XR.

När alla trodde att eventet var över släpper Apple ytterligare 2 modeller. iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max.
Dessa telefoner har skärmar på 5.8″ respektive 6.5″ med en helt ny typ av OLED skärm.
Med en processor som har samma antal kärnor som en Intel i7 på en dator samt riktat surroundljud med Dolby Atmos ska denna maskin ha mellan 4 och 5 timmars längre batteritid än föregångarna iPhone XS och iPhone XS Max.
Med en mängd nya funktioner i kameran som bla. deep fusion, vidvinkelkamera, telefotokamera och ultravidvinkelkamera behöver du inget annat verktyg än din nya telefon för att ta fantastiska bilder.

Är du nyfiken på de nya telefonerna? Sväng förbi oss i butiken för att klämma och känna på nyheterna. Från och med den 20:e September kommer Apple börja skeppa ut enheter och därefter bör de finnas på plats.

Intresset för Mobile Extension ökar på växelmarknaden

Augusti blev en rekordmånad!
Under Augusti månad levererade vi MEX till 150 användare!
Vi märker att trenden går mot Mobile Extension där mobil och växelanknytning kopplas samma på alla dina enheter.
Där kan du välja att visa olika nummer vid olika tider på dagen men ändå visa linjestatus.
Då ser dina kollegor direkt om du tex. är upptagen i telefonen.

Allt för att det ska bli enkelt för dig att jobba smart!

För fler nyheter följ Dialect Norrköping på Facebook

Våra kundcase

Dialect levererar växel till Radiofredag.se

Ibland är det snabba bud!
I söndags började vi diskutera växel med Radiofredag.se – med Mathias Lindholm och redan i tisdags var en komplett lösning levererad!

Då radiostationen enbart hade ett mobilnummer för tävlande lyssnare att ringa på agerade vår säljare direkt. Under söndagen höll de ett telefonmöte där det beställdes en växel.
Med hjälp från Advoco lyckades vi på måndagen ta fram ett väldigt passande nummer för Mathias och därefter byggde vår IT-avdelning i Skövde växeln inklusive konferensbrygga för 10 samtidiga lyssnare som kan ringa in samt 8 anknytningar.
Under tisdagen levererades och integrerades växeln i mixerbordet i studion vilket resulterade i en supernöjd kund!
Vi ser fram emot ett samarbete med Mathias och hans lösning för inläsning av professionella ljudfiler till våra övriga kunder!

Vi tackar Radiofredag.se för förtroendet att få leverera telefonin till vår första, och förmodligen bästa, radiostation!

Radiofredag sänder live i webbradion varje fredag mellan 14.00 och 17.00. Så se till att få ett superbra avslut på veckan och en toppenstart på helgen genom att dra upp volymen och lyssna på Mathias i radiofredag!

Ni kan lyssna på programmet via länken nedan:
https://radiofredag.se/start.html

Dialect har varit Mediapoolens förlängda IT-avdelning sedan 2016

Dialect har alltid lyckats leverera precis det vi behöver, säger Mattias Hultqvist, platschef på Mediapoolen.

Språkträningsprogram, e-böcker, streamade filmer. Det kommunala bolaget Mediapoolen i Västra Götaland har som uppdrag att förse förskola, skola och äldreomsorg med pedagogiskt innehåll av en mängd olika slag. Totalt 37 kommuner i regionen ingår i företagets upptagningsområde.

– Allt vårt digitala innehåll, vår hemsida, vårt affärssystem, portalen som skolorna och äldreboendena använder, allt som vi har online ligger på servrar hos Dialect. För oss har det också varit viktigt att allt som har med vår verksamhet att göra även ska finnas på lagringsutrymmen i Sverige. Det kravet uppfyller Dialect också, vilket känns tryggt, säger Mattias Hultqvist.

Säker kontakt med brandsäkerhetsföretaget

– Vi har ett mobilt arbetssätt över Sverige och Norden som kräver en flexibel växel med stöd för mobila datalösningar för arbetsstyrning och tidrapporter på alla brandskyddsprojekt, säger Firesafes VD Fredrik Malmstedt.

– Det är enormt viktigt för oss med rätt operatör och den mobila växeln i kombination med rätt abonnemangstyper från Telenor har fungerat väldigt väl. För mig som VD är det perfekt att Dialect presenterar kompletta lösningar med en detaljkunskap vi inte skulle kunna nå själva, säger Fredrik Malmstedt.

Våra medarbetare