Dialect Kungsbacka

Öppet idag: 08:00-17:00

Välkommen!

Vi är er lokala leverantör av tjänster och hårdvara i Göteborgsområdet.

Vi finns nära och hjälper dig och ditt företag att växa med de bästa lösningarna inom IT och Telefoni. Affärsutveckling genom digitalisering.
Hos oss finner du alltid IT Tekniker, konsulter, programmerare och säljare inom respektive område med relevant kunskap och utbildning. Vi ser till att ta ansvar för hela ert företags IT och telefoni miljö, dessutom alltid till ett fast pris!

Varmt välkommen in till oss!

Aktuellt Dialect Kungsbacka

Nu söker vi ytterligare förmågor för att kunna bredda och utöka vårt support team. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och gillar nya utmaningar!
Vi erbjuder dig ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Löpande utbildningar med en växande roll, bra chanser att gå vidare som IT konsult åt våra kunder. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och kommer att anpassa din roll utefter det. Vi är beroende av varandra och lägger alltid stor vikt i vår gemenskap och välmående.

Ansök här!

Nu öppnar vi i Göteborg - Vasaplatsen 4!

Nu slår vi upp portarna för ett företagscenter i Göteborg, mitt i centrum!

För att kunna erbjuda en närhet, enkelhet och trygghet till våra kunder så finns vi nu även på Vasaplatsen 4. Här hittar du våra kunniga medarbetare inom IT, Telefoni och Digitalisering.

Varmt välkommen in till oss och våra nya lokaler för ett första möte, vi ser fram emot att träffa just er!

För att komma till Göteborg klicka här

Kontaktcenter - Omnichannel

En omnichannel-lösning gör att dina kunder kan nå företaget i den kanal som passar dem bäst och skapar en samlad bild av kundinteraktionerna oavsett vilken kontaktväg de valt.

– Mer struktur på ärendehanteringen
– Automatisera och få tid över till annat
– Statistik ger värdefulla insikter
– Mail, sociala medier, chattar, samtal, allt på ett och samma ställe

Kontakta oss för ett första möte, där vi går igenom nuläget, framtiden och hittar en lösning som är skräddarsydd för just ert behov.
För mer info om kontaktcenter

Velory - En enklare hantering av hårdvara och mjukvara

Velory hjälper dig att helt automatisera inköp, livscykelhantering och support av ditt företags hårdvara och mjukvara.

Vi hjälper er att digitalisera och effektivisera med hjälp av det smartaste verktyget på marknaden. Allt givetvis kostnadsfritt för ert företag.
Vi kan erbjuda förmånliga priser, snabba leveranser och full koll på hela ert företag. Allt i en portal, bara ett klick bort.

Boka ett möte med oss för att få veta mer!

Klicka här för att läsa mer om Velory

 

Våra medarbetare