Dialect Kungsbacka

Idag Stängt

Välkommen till Dialect Kungsbacka!

Vi finns nära och hjälper dig och ditt företag att växa med de bästa lösningarna inom IT , Telefoni, Molntjänster & Copy / Print.
Kontakta oss direkt via mail, telefon eller kom förbi vårt företagscenter för ett personligt möte med våra kunniga rådgivare.

Varmt välkommen in till oss.

Aktuellt Kungsbacka

Viktigt att nå ut under Covid-19

Få ut budskapet under Covid-19

Under rådande omständigheter har vi gått ihop med OKI för att erbjuda ett kostnadsfritt erbjudande för alla befintliga som nya kunder.
Är ert företag i behov av golvbanners eller fönsterdekaler för att sprida budskapet om att hålla avstånd, påminna era besökare om att tvätta händerna eller effektivt skylta upp andra anvisningar?

Har ni ingen egen OKI printer idag kan ni efterfråga media från oss kostnadsfritt redan idag genom att maila eller ringa Jesper Holmgren hos oss. Ni når honom på 0300-566590 alt. [email protected]

För er som är intresserade av att kunna trycka egen media kan ta del av ett mycket attraktivt erbjudande på denna länken:
https://mail.okieurope.com/p/56QL-3HG/covid19-signage-solution-se

För mer information om hur vi jobbar Covid-19 kan ni följa denna länken:http://dialect.se/coronaviruset/

Varmt välkomna på ett möte med oss, via telefon, Microsoft Teams eller i vårt kundcenter.

Våra kundcase

Lindar'ns Copy/Print miljö

Lindar’n – Har skapat sitt egna tryckeri sedan 2018

Lindar’n i Åsa såg snabbt vinningen i att kunna skylta och ändra budskap i sina butiker när dom önskar, inga långa väntetider för att beställa tryckt media, samtidigt som dom handskrivna lapparna ibland var svåra att göra i rätt format.
När det var dags att se över förändringen av deras Copy/Print miljö så beslutade dom tillsammans med Dialect Kungsbacka att ta steget mot det egna lilla tryckeriet. Tillsammans med OKI & Dialect har dom skapat en smidig miljö för så väl kontorsutskrifter, fakturor, banners och golvbanners mm.

Nu sprids budskapet snabbt, enkelt och smidigt. Det är inte mer än några minuters fördröjning mellan idé och verklig skyltning, nu ser vi på flera ställen i butiken och verkstaden hur effektivt det kan vara.
Samtidigt som alla utskrifter har samlats på en maskin istället för flera små, kostnadseffektivt och driftsäkert.

Våra medarbetare