Dialect Lund

Vad är elektronisk körjournal och varför är det viktigt?

En elektronisk körjournal ger dig full koll på din fordonsflotta. Med vår lösning slipper du manuell administration och pappersarbete, vilket sparar tid och pengar samtidigt som det garanterar korrekt redovisning vid revision. Genom att enkelt ställa in antingen privat- eller tjänstekörning dokumenteras det automatiskt, och kan du uppfylla Skatteverkets krav samt undvika onödiga böter.

Vad kan Dialect erbjuda dig?

Dialect kan erbjuda dig en komplett lösning för elektronisk körjournal som är anpassad efter dina behov. Vi har kompetensen och kan installera på både personbilar och tyngre fordon med behörig montör. Utöver det kan vi erbjuda integration med andra enheter som entreprenadmaskiner, verktyg och utrustning, vilket ger dig en komplett översikt över hela din fordonsflotta. Våra lösningar fungerar utmärkt med affärssystem som VISMA, Fortnox, Flex applications och Hogia, vilket ger dig en smidig och sömlös integration i din verksamhet.

Varför välja Dialect?

Dialect är din partner för elektronisk körjournal och hjälper dig att förenkla din biladministration och samtidigt uppfylla Skatteverkets krav. Vi erbjuder dig en lösning som ger dig full koll på din fordonsflotta, sparar tid och pengar samt ger dig värdefulla insikter om din verksamhet. Med vår lösning kan du fokusera på det som är viktigt för dig och lämna administrationen till oss. 


Kontakta din digitaliseringsrådgivare på vårt företagscenter för mer information om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet att bli mer effektiv och kostnadseffektiv.

Kontaktformulär

Välj ditt företagscenter