Möt några av våra medarbetare

Hjärtat i Dialect är våra medarbetare som finns hos

Dialects Företagscenter runtom i Sverige.

Hjärtat i Dialect - 250 medarbetare runtom i Sverige

Vår tillväxt beror på våra fantastiska medarbetare och deras engagemang att leverera högkvalitativa IT-, telefoni- och fordonslösningar till våra kunder. Det är våra anställda som utgör hjärtat i Dialect Sverige.

 

Dialect Sverige är en fullskalig helhetsleverantör av IT-, telefoni-, fordons-, copy/print- och konferensrumslösningar. Vi tror på en innovativ strategi för att hjälpa företag och organisationer att utveckla sin IT och telefoni på bästa möjliga sätt. Men ingen organisation är något utan hjärtat av verksamheten – sina anställda.
 
Vi är idag ca 250 medarbetare som finns på ett 30-tal företagscenter runt om i Sverige. Våra kärnvärden som vi dagligen arbetar efter är enkelhet, tillit och utveckling. Det genomsyrar allt som sker inom Dialect, från kundrelationer till organisatoriska beslut och kanske viktigast av allt - i kommunikationen medarbetare emellan.
 
Inom Dialect har vi en mängd olika roller, från drifttekniker och IT-experter till företagsrådgivare och kontorsansvariga. Nedan kan du möta några av våra medarbetare som finns på kontoren runtom i Sverige.

Tekniker inom IT, telefoni och fordon

Det är otroligt skönt att få äga sina case och kunder från början till slut, något som jag saknat enormt där jag jobbat tidigare...

Säg Hej! till Johan Harsia-Ollas som arbetar hos Dialect Borlänge. Han började som tekniker april 2022 och har redan fått utökat ansvar för flertalet områden tack vare hans driv och höga kompetens.

Redovisningsekonom

Det jag värdesätter mycket här på Dialect är helt klart mina trevliga och erfarna kollegor. Både här i Linköping och i hela kedjan. 

Säg Hej! till Therese Wiberg som arbetar på Dialect Linköping som redovisningsekonom. Therese började på Dialect i augusti 2022 och har haft fokus på att forma och stärka Dialects egna digitalisering. 

Företagsrådgivare

Att vara en del av Dialect-familjen innebär att man aldrig är ensam i sin yrkesroll.

Säg Hej! till Michael Burlin som arbetar hos Dialect Norrtälje. Han började som säljare 2016 och är idag företagsrådgivare med fokus på kundnöjdhet. 

Business- & Quality Manager

”Det bästa med att arbeta på Dialect är att få lära sig allt om en för mig helt ny bransch”. 

Säg Hej! till Elsa Wintzell som arbetar på Dialect Stockholm Business Center. Hon började i januari 2023 som Business- & Quality Manager och har sedan dess varit en oumbärlig kraft inom företaget. 

Välj ditt företagscenter