Dialect Stockholm Business Center

Öppet idag: Stängt

Välkommen till Dialect Business Center!

På Dialect Business Center arbetar vi med samtliga Dialects affärsområden.
Vi hjälper våra kunder med de bästa telefonilösningarna- såväl den bästa växeln såsom de bäst passande mobilabonnemangen.

Vi rådger och levererar IT-lösningar för en fungerande helhet på kontoret. Och inte minst hjälper vi våra kunder med de bästa fordonssystemen, automatisk körjournal, möjlighet att arbeta med medarbetarnas körbeteende, alkolås, mobilarbetsorder och andra intressanta effektiviserande fordonsrelaterade lösningar. Vi berättar gärna mer om hur detta kan bespara kostnader & öka lönsamheten för just ert företag.

Vi är ISO-certifierade i både miljö och kvalitet samt levererar hållbar arbetsplats för framtiden.
Vi tar klimatansvar sedan 2004, kvalitetsansvar sedan 2009.

Varmt välkommen att kontakta oss

Aktuellt Dialect Stockholm Business Center

Förnyat certifikat ISO 14001:2015 & 9001:2015

För oss på Dialect Business Center är både miljö och kvalitet viktigt i allt vi gör.

Vi delar gärna med oss utav tips för en modern hållbar arbetsplats.

 

För fler nyheter följ Dialect Stockholm Business Center på Facebook

Våra kundcase

Dialect har varit Mediapoolens förlängda IT-avdelning sedan 2016

Dialect har alltid lyckats leverera precis det vi behöver, säger Mattias Hultqvist, platschef på Mediapoolen.

Språkträningsprogram, e-böcker, streamade filmer. Det kommunala bolaget Mediapoolen i Västra Götaland har som uppdrag att förse förskola, skola och äldreomsorg med pedagogiskt innehåll av en mängd olika slag. Totalt 37 kommuner i regionen ingår i företagets upptagningsområde.

– Allt vårt digitala innehåll, vår hemsida, vårt affärssystem, portalen som skolorna och äldreboendena använder, allt som vi har online ligger på servrar hos Dialect. För oss har det också varit viktigt att allt som har med vår verksamhet att göra även ska finnas på lagringsutrymmen i Sverige. Det kravet uppfyller Dialect också, vilket känns tryggt, säger Mattias Hultqvist.

Så fick de bättre struktur på jobbet

När våren och sommaren kommer har Aquagate fullt upp. Företaget, med 15 anställda, jobbar med bevattnings- och fontänlösningar på exempelvis golfbanor, parker och kyrkogårdar. Samarbetet med Dialect Business Center i Stockholm sträcker sig långt tillbaka, med bland annat telefoni.
Förra året utökade de samarbetet ytterligare för att hitta en smart IT-lösning.
– Tillsammans med Dialect gick vi igenom allt, vad som var krångligt och hur vi kunde åtgärda det. Vi kom fram till en SharePointlösning för att strukturera upp företaget. Det har vi sparat mycket tid på, säger Krister Tägtström, ansvarig för inköp och ekonomi på Aquagate.

Eventuellt kommer Dialect att ta hand om ännu mer av Aquagates IT framöver.
– Att hitta de mest effektiva lösningarna…

Mer fika för inCup tack vare körsystem från Dialect

inCups ledord ”Smak, Service, Kvalitet och Miljö” förpliktigar. Frågan Linköpingsåterförsäljaren med en redan slimmad organisation ställde sig inför en ISO-certifiering för ytterligare minskad miljöpåverkan var – hur skulle kaffeleveransen trimmas ett varv till? Precis då ringde företagets långvariga kontakt på Dialect, och presenterade ett nytt verktyg: Dialect FMS, en webblösning för körjournaler med digital styrning av kundernas fordonsflotta. Resultatet kom genast.

Säker kontakt med brandsäkerhetsföretaget

– Vi har ett mobilt arbetssätt över Sverige och Norden som kräver en flexibel växel med stöd för mobila datalösningar för arbetsstyrning och tidrapporter på alla brandskyddsprojekt, säger Firesafes VD Fredrik Malmstedt.

– Det är enormt viktigt för oss med rätt operatör och den mobila växeln i kombination med rätt abonnemangstyper från Telenor har fungerat väldigt väl. För mig som VD är det perfekt att Dialect presenterar kompletta lösningar med en detaljkunskap vi inte skulle kunna nå själva, säger Fredrik Malmstedt.

Våra medarbetare