Webb och E-handelslösningar

Dagens försäljning sker i allt högre grad i webbshop och med olika e-handelslösningar. Oavsett om du säljer grävmaskiner, klädkollektioner, tjänster eller möbler. Vi hjälper dig bygga upp ditt e-commerce system.

Webb och E-commerce – effektiva verktyg för ökad försäljning

Dagens försäljning sker i allt högre grad i webbshop och med olika e-handelslösningar, oavsett om du säljer grävmaskiner, klädkollektioner, tjänster eller möbler. Vi hjälper dig med den tekniska biten och ser till att pengar, betalningslösningar och redovisning hamnar på rätt ställe. Du får också hjälp med förslag på system som kan underlätta hanteringen av t.ex. returer, reklamationer, kunddialog och mycket mer. Allt för att du ska kunna arbeta med det du är allra bäst på, som att utveckla ditt företag och stärka varumärket. 

Vad Dialect kan göra inom ramen för webshop och e-handel

Skapa en webshop

Vi hjälper dig att sätta upp och anpassa en professionell och användarvänlig webshop som matchar din varumärkesidentitet. Genom att erbjuda en engagerande plattform för dina produkter och tjänster kan du locka potentiella kunder och förvandla dem till lojala köpare.


E-handelslösning sammankopplat med ekonomi- och affärssystem

Vi ser till att din e-handelsplattform är integrerad med ditt befintliga ekonomi- och affärssystem. Genom att skapa ett smidigt och sömlöst dataflöde mellan olika system kan du enkelt hantera och uppdatera produktinformation, lagerstatus, priser och beställningar utan att behöva dubbelarbeta eller riskera fel.


Läs mer om affärssystem här.

Underlätta snabb slutkundskommunikation 

Vi förstår vikten av att erbjuda en snabb och effektiv kommunikation med dina slutkunder. Genom att implementera livechatt, mejl- och telefonintegration samt snabb och säker leverans kan du ge kunderna en överlägsen köpupplevelse och öka chansen för återkommande affärer.

Öka försäljningen med e-commerce

Sammanfattningsvis kan en väletablerad IT-miljö, med fokus på webbshop och sammankopplade system, öka din försäljning och effektivisera dina affärsprocesser. Dessutom frigörs tid och resurser som du kan använda för att fokusera på att driva företaget framåt och skapa ett starkare varumärke.


Kontakta ditt lokala Dialect Företagscenter för att ta steget och utveckla din onlineförsäljning på nya marknader men nya system. Vi ser alltid till ditt företags bästa när vi ska hitta rätt e-handelslösning och system för att förenkla ditt arbete. Ofta väljer vi skalbara system för att ditt företag ska kunna växa i den takt du önskar.

Välj ditt företagscenter