Dialect Södertälje

Idag Stängt

Välkommen till Dialect Södertälje!

Skräddarsydda IT-, telefoni- och fordonslösningar för just ert företag

Vi jobbar nära våra kunder och anpassar alla tjänster för varje enskild kunds specifika förutsättningar. Lösningarna innefattar bland annat mobil- och fast telefoni, IT-support, molntjänster, mötestjänster, komradio samt fordonslösningar – såsom alkolås och elektronisk körjournal.

Vi gör det krångliga lätt. Så att ni kan lägga er tid på det ni är bäst på. För vi råkar vara bra – faktiskt experter – på något av det många företag lägger mycket onödig tid, energi och huvudbry på. Vi gör det enkelt att arbeta smart!

Kontakta oss direkt via mail eller telefon, eller besök vårt företagscenter för ett personligt möte med någon av våra kunniga rådgivare.

Varmt välkommen till oss!

PS. Följ oss gärna på Facebook och Instagram och att ta del av vårt arbete för att hjälpa företag – oavsett storlek – att hitta smarta, välfungerande IT,- telefoni och fordonslösningar.

Följ oss på instagram

  Aktuellt Södertälje

  Komma igång med Unifed

  Här finns en bra instruktionsvideo för att komma igång med appen för Unified-växeln.

  https://youtu.be/jkdvQ3WIvXM

  För fler nyheter följ Södertälje på Facebook

  Våra kundcase

  Dialect har varit Mediapoolens förlängda IT-avdelning sedan 2016

  Dialect har alltid lyckats leverera precis det vi behöver, säger Mattias Hultqvist, platschef på Mediapoolen.

  Språkträningsprogram, e-böcker, streamade filmer. Det kommunala bolaget Mediapoolen i Västra Götaland har som uppdrag att förse förskola, skola och äldreomsorg med pedagogiskt innehåll av en mängd olika slag. Totalt 37 kommuner i regionen ingår i företagets upptagningsområde.

  – Allt vårt digitala innehåll, vår hemsida, vårt affärssystem, portalen som skolorna och äldreboendena använder, allt som vi har online ligger på servrar hos Dialect. För oss har det också varit viktigt att allt som har med vår verksamhet att göra även ska finnas på lagringsutrymmen i Sverige. Det kravet uppfyller Dialect också, vilket känns tryggt, säger Mattias Hultqvist.

  Läs mer

  IT-lösningar

  Kylig köksleverantör håller rätt på rättt

  Att servera rätter på exklusiv restaurang kräver mycket. Att leverera själva köket kräver än mer. Coolpart ritar, tillverkar och levererar rostfri inredning och kylmöbler till restaurangkök till de mest krävande krögarna och vet hur viktigt det är att hålla ordning på stora datamängder i komplexa återförsäljarrelationer. En stor del i denna verktygslåda står IT-leverantören Dialect i Södertälje för.

  Läs mer

  Säker kontakt med brandsäkerhetsföretaget

  – Vi har ett mobilt arbetssätt över Sverige och Norden som kräver en flexibel växel med stöd för mobila datalösningar för arbetsstyrning och tidrapporter på alla brandskyddsprojekt, säger Firesafes VD Fredrik Malmstedt.

  – Det är enormt viktigt för oss med rätt operatör och den mobila växeln i kombination med rätt abonnemangstyper från Telenor har fungerat väldigt väl. För mig som VD är det perfekt att Dialect presenterar kompletta lösningar med en detaljkunskap vi inte skulle kunna nå själva, säger Fredrik Malmstedt. Läs mer

  Våra medarbetare