Dialect Lund

Fånga kundernas uppmärksamhet med PLAYipp!

Vi erbjuder en rad innovativa teknologiska lösningar som är utformade för att förbättra er verksamhet och öka lönsamheten. En av våra populära tjänster är PLAYipp, som är en heltäckande lösning för att optimera er digitala skyltning och skapa en uppslukande kundupplevelse.

  PLAYipp - Skövde kulturhus - flera skärmar  

Vad är PLAYipp och varför är den viktig?

Med PLAYipp kan ni skapa allt från enkla textmeddelanden till extravaganta reklamskyltar som garanterat fångar kundernas intresse. Vårt molntjänstbaserade system gör det enkelt att skapa, hantera och distribuera marknadsföringskampanjer eller förmedla viktig information snabbt. Ni kan styra alla era skärmar från en central plats, oavsett vart i skärmarna befinner sig, vilket sparar tid och pengar samtidigt som ni får full kontroll över era digitala skyltar och displayer.

Vad kan Dialect erbjuda dig?

Vårt team av experter har många års erfarenhet av att hjälpa företag att utveckla effektiva digital signage-lösningar. Vi kan erbjuda allt från konsultation och installation till underhåll och support. Tillsammans med er kan vi skapa en anpassad lösning som passar era unika behov! 

Varför välja Dialect?

Förutom vår expertis inom digital signage, följer vi er hela vägen från början till slut, vilket innebär att vi har hand om allt från installation och service till support och underhåll. På så sätt kan ni fokusera på att driva ert företag medan vi tar hand om tekniken.

PLAYipp digital signage användningsområde är väldigt brett och passar olika branscher, exempelvis retail, transport, hotell och sjukvård. Användningsområdet är inte bara externt gentemot kunder och besökare, utan kan även användas internt för personal och andra interna kommunikationsbehov. Så varför fortsätta kämpa för att fånga kundernas uppmärksamhet med tråkiga och oengagerade meddelanden? 


Kontakta oss på Dialect idag så hjälper vi er att utveckla en effektiv digital strategi som tar er kommunikation till nya höjder.

Kontaktformulär

Välj ditt företagscenter