Telefoni och kommunikation

Finns det något viktigare på företaget än att människor kan prata och kommunicera med varandra? Det är enkelt, men i den snåriga telefonidjungeln kan det vara svårt att hitta rätt. På Dialect har vi förståelse för komplexiteten i att välja rätt leverantör och rätt telefonitjänster. 

Telefoni och kommunikationstjänster för företag

På Dialect har vi förståelse för komplexiteten i att välja rätt leverantör och rätt telefonitjänster. Därför tar vi ett helhetsgrepp om era telefoni- och kommunikationstjänster för att se till att ni får bästa tänkbara lösning för företaget. Dessutom analyserar vi era befintliga abonnemang och ser till att ni har den mest lämpliga utrustningen.

Företagskommunikation som uppfyller era behov

Med ett brett spektrum av telefoni- och kommunikationstjänster för företag kan ni vara säkra på att er företagskommunikation blir anpassad utefter era behov.


Kontakta ditt lokala Dialect Företagscenter för att få en guidning genom telefonidjungeln och förslag på skräddarsydda lösningar för ditt företag. Tillsammans skapar vi en stark och pålitlig kommunikationsgrund.

Mobilabonnemang

Med skräddarsydda mobilabonnemang får ni flexibilitet och täckning, så att ni kan kommunicera smidigt och effektivt, oavsett var ni befinner er. Läs mer om mobilabonnemang för företag här.

Abonnemangsanalys

Vi utför en noggrann analys av era befintliga abonnemang för att säkerställa att ni får de mest kostnadseffektiva alternativen som passar just er verksamhet. Mer om abonnemangsanalyser för företag.

Säkerhet för mobila enheter – MDM

Vi erbjuder avancerade system för hantering av mobila enheter. Det inkluderar konfiguration, säkerhetsinställningar och fjärrstyrning som säkerställer stabil och säker drift. Läs mer om MDM-system.

Telefonväxel - Personlig svarsservice

Våra telefonväxlar erbjuder avancerade funktioner och skapar en strukturerad kommunikationsmiljö för ert företag. Det bidrar till ökad effektivitet och driftsäkerhet. Mer om Dialects telefonväxlar för företag.

Kommunikationsradio

Hos oss kan du få kommunikationsradiolösningar för att säkerställa smidig och pålitlig kommunikation inom företaget, oavsett om du behöver det för koordinering av team eller i säkerhetsändamål. Mer om kommunikationsradio.

Molnväxel

Våra molnväxlar erbjuder skalbara och flexibla kommunikationslösningar utan behov av komplex hårdvara. Ni kan enkelt anpassa era funktioner och lägga till eller ta bort användare efter behov. Vi hjälper er att koppla ihop företagets datorer, mobiltelefoner och bordstelefoner för enklare kommunikationslösningar. Läs mer om molnväxel för er som företag.

Välj ditt företagscenter