Dialect Lund

Vad är Dialects svarsservice och varför är det viktigt?

Dialects svarsservice är en professionell och vänlig lösning för företag som vill säkerställa en hög nivå av kundservice. Med vår personliga svarsservice garanterar vi att era kunder blir bemötta på ett trevligt och professionellt sätt. Detta ger era kunder en positiv upplevelse samtidigt som ni kan fokusera på er kärnverksamhet utan att behöva oroa er för missade samtal eller oviktiga distraktioner.

Vad kan Dialect erbjuda dig?

Dialect erbjuder en skalbar lösning som är flexibel och anpassningsbar för dina behov. Våra kundtjänstarbetare tar emot inkommande samtal med företagsnamn och önskad hälsningsfras samt agerar utifrån vald tjänst. Vi erbjuder även tilläggstjänster som bokning till ert webbaserade system eller svarstjänst dygnet runt, 24/7.

Varför välja Dialect?

Genom att använda vår personliga svarsservice kan vi garantera snabba svarstider, hög kundnöjdhet och inga viktiga missade samtal. Våra kundtjänstarbetare är professionella och kunniga och agerar som en förlängd arm till ert företag. Vi ser till att era kunder alltid får ett trevligt och professionellt bemötande samtidigt som ni kan fokusera på det ni är bäst på - er kärnverksamhet.

Vikten av ett mänskligt bemötande!

Hos Dialect är vi övertygade om att ett mänskligt bemötande är avgörande för en bra kundupplevelse. Vi förstår att ingen vill sitta i telefonkö eller mötas av en klumpig digitaliserad telefonsvarare. Därför ser vi till att alla samtal besvaras av en kundtjänstarbetare som är både vänlig och professionell. Med Dialects personliga svarsservice kan ni vara säkra på att era kunder alltid blir bemötta på ett trevligt och professionellt sätt.


Kontakta din digitaliseringsrådgivare på vårt företagscenter för mer information om hur Dialect kan hjälpa ert företag att förbättra er kundservice och få en högre kundnöjdhet.

Kontaktformulär

Välj ditt företagscenter