Digitalisering

Att digitalisera verksamheten handlar om att omvandla manuella och traditionella processer till automatiserade och digitala system.

Digitalisering för ökad effektivitet och lönsamhet

De flesta företagare känner igen det – IT-lösningar och nya system överlappar varandra efter två decennier av digitalisering. Resultatet är en fungerande, men ofta långt ifrån problemfri, systemstruktur. I dagens snabbrörliga affärsvärld spelar digitalisering en avgörande roll för företags framgång, vilket gör digitaliseringen så viktigt. En fungerande digital systemstruktur höjer inte enbart effektiviteten utan öppnar även upp för nya möjligheter och förbättrar kundupplevelsen.

Skräddarsydd digitalisering med Dialect

Det är just här vår kompetens kommer till sin spets – Med verksamhetsanpassad digitalisering. Vi granskar hela ditt digitala ekosystem, identifierar problemområden och skräddarsyr lösningar efter era specifika behov och förutsättningar. Vi hittar passande hårdvara och rätt programvara. Oavsett om det är ett befintligt affärssystem eller om vi behöver bygga det perfekta systemet och anpassa detta till er verksamhet. Vi säkerställer en sömlös samverkan mellan de olika digitala systemen, smart funktionalitet och snabb support.


Nyfiken på digitala affärssystem? Läs mer här.

Dialect - rätt partner för er digitala omvandling

Digitalisering är idag en nödvändighet för företag som strävar efter att förbli konkurrenskraftiga och innovativa. Genom att utnyttja modern teknik kan företag effektivt navigera den digitala eran och forma en framgångsrik framtid.

 

Med hjälp av våra digitaliseringstjänster omvandlar vi på Dialect komplexitet till smidighet och ineffektivitet till ökad lönsamhet. Nå nästa nivå av affärsframgång med hjälp av Dialects digitaliseringsexperter.

Vårt breda utbud av digitaliseringstjänster omfattar bland annat:

·      Ekonomisystem

·      Konsult och rådgivning

·      Affärssystem

·      Elektronisk fakturahantering

·      Arbetsordersystem

·      CRM och säljstöd

·      Utveckling och integrationer

·      Webb och E-commerce

Ekonomisystem

Ett lättarbetat och överskådligt ekonomisystem ger dig kontroll på företaget och gör dig till en bättre beslutsfattare.

Konsult och rådgivning

Ibland är det bättre att fråga någon som kan än att försöka själv, om inte annat för att spara tid och pengar. Använd livlinan och ring en vän, du har många här på Dialect.

Affärssystem

Fakturering, orderhantering, lagersaldo … det är mycket att hålla reda på. Du kan köra på känn eller skaffa ett bra Affärssystem som gör att ni jobbar både smartare och mer fokuserat.

Elektronisk fakturahantering

Skicka och betala fakturor är det inte många som vill lägga tid på. Vältra över arbetet på tekniken och den kommer att göra jobbet bättre, säkrare och effektivare. Tjäna pengar på elektronisk fakturahantering. 

Arbetsordersystem

Rätt tid, rätt plats, rätt utrustning. När alla vet vad som ska göras och när det ska göras slipper man dubbelarbete. Tidslöften kan hållas och pengar sparas. Ett bra Arbetsordersystem gör både människor och företag gladare, faktiskt.

CRM och säljstöd

Håll ordning på kunder och försäljning så ökar lönsamheten. Låter enkelt, men det sker inte av sig själv. Med smarta digitala verktyg får försäljningen det stöd den kräver.

Utveckling och integrationer

Förändringar kan vara jobbiga, om man inte tar hjälp av någon som har överblicken. Vi på Dialect har hjälpt många företag med IT-miljön vid både små och stora omställningar.

Webb och E-comerce

Funderat på att använda E-handel som försäljningskanal? Bra tänkt! Nya E-handelslösningar har gjort att nya branscher kan ge sig in i den här världen samtidigt som de som varit med ett tag kan effektivisera sin försäljning.

Välj ditt företagscenter