Digitalisering handlar om att göra företag bättre och lönsammare

Du kanske känner igen dig. Företagets it-lösningar är ett hopkok av kanske 10 års lagande och lappande. Det fungerar hjälpligt, men ofta dyker det upp problem. Arbetsordrar och tidrapporter hanteras med papper och blanketter. Säljarna missar affärer för att säljstöd och CRM både är otympliga och ofullständiga. Förresten, ni skickar väl inte pappersfakturor längre?


Det är sådant här vi är bra på att fixa till och vi kallar det digitalisering. Vi går in och ser över företagets hela digitala miljö. Vi hittar problemen, vi ser till att allt anpassas till företagets behov och förutsättningar. Ni får rätt maskiner och rätt programvara – och viktigaste av allt, vi ser till att allt fungerar och samarbetar.


Det som hamnar under våra digitaliseringstjänster är

  • Ekonomisystem
  • Konsult och rådgivning
  • Affärssystem
  • Elektronisk fakturahantering
  • Arbetsordersystem
  • CRM och säljstöd
  • Utveckling och integrationer
  • Webb och E-commerce

Ekonomisystem

Ett lättarbetat och överskådligt ekonomisystem ger dig kontroll på företaget och gör dig till en bättre beslutsfattare.

Konsult och rådgivning

Ibland är det bättre att fråga någon som kan än att försöka själv, om inte annat för att spara tid och pengar. Använd livlinan och ring en vän, du har många här på Dialect.

Affärssystem

Fakturering, orderhantering, lagersaldo … det är mycket att hålla reda på. Du kan köra på känn eller skaffa ett bra Affärssystem som gör att ni jobbar både smartare och mer fokuserat.

Elektronisk fakturahantering

Skicka och betala fakturor är det inte många som vill lägga tid på. Vältra över arbetet på tekniken och den kommer att göra jobbet bättre, säkrare och effektivare. Tjäna pengar på elektronisk fakturahantering. 

Arbetsordersystem

Rätt tid, rätt plats, rätt utrustning. När alla vet vad som ska göras och när det ska göras slipper man dubbelarbete. Tidslöften kan hållas och pengar sparas. Ett bra Arbetsordersystem gör både människor och företag gladare, faktiskt.

CRM och säljstöd

Håll ordning på kunder och försäljning så ökar lönsamheten. Låter enkelt, men det sker inte av sig själv. Med smarta digitala verktyg får försäljningen det stöd den kräver.

Utveckling och integrationer

Förändringar kan vara jobbiga, om man inte tar hjälp av någon som har överblicken. Vi på Dialect har hjälpt många företag med IT-miljön vid både små och stora omställningar.

Webb och E-comerce

Funderat på att använda E-handel som försäljningskanal? Bra tänkt! Nya E-handelslösningar har gjort att nya branscher kan ge sig in i den här världen samtidigt som de som varit med ett tag kan effektivisera sin försäljning.

Välj ditt företagscenter