MDM Optimal Mobile Device Management

För bättre säkerhet för våra mobila enheter.

Säkerhet för mobila enheter - Mobile Device Management (MDM) 

I dagens digitala era har mobilitet blivit en central del av arbetslivet. Medarbetare är inte bara mobila, utan de har också viktig information i sina fickor. Därför har Mobile Device Management (MDM) blivit allt viktigare för företag som vill säkerställa och hantera sin information på ett effektivt sätt.

Fördelarna med en bra MDM-lösning

En välfungerande MDM-lösning kan vara livlinan som säkrar ditt företags mobila enheter och data. Genom att använda en pålitlig MDM-lösning kan företag undvika säkerhetsproblem och hantera utmaningar som mobiliteten innebär. Förlorade eller stulna mobiler blir mindre bekymmer, eftersom de kan spåras och fjärraderas vid behov.

Med en MDM-lösning kan ditt företag uppnå:

Säkerhetsstyrning

En MDM-lösning ger möjlighet att centralisera och hantera säkerhetsinställningar för alla anslutna mobila enheter. Därmed får företaget kontroll över enheternas säkerhet och kan skydda dessa mot potentiella hot.


Enkel och effektiv fjärrhantering

Genom MDM-lösningen kan företag hantera mobila enheter fjärranvändarvänligt. Som ett resultat av detta är det möjligt att t.ex. fjärradera data vid förlust av enheter eller när anställda slutar sina uppdrag.


Applikationshantering

MDM ger möjlighet att hantera och distribuera appar till olika enheter. På så sätt kan du lätt kontrollera vilka appar som kan installeras och användas på företagets enheter.


Förbättrad produktivitet

En pålitlig MDM-lösning frigör tid och resurser för ditt företag, då medarbetare kan använda sina mobila enheter effektivt utan att kompromissa med säkerheten.

Varför välja Dialect för din MDM-lösning?

Dialect erbjuder skräddarsydda MDM-lösningar som passar just för ditt företags behov. Vi förstår att varje företag är unikt och har olika krav på mobilitet och säkerhet. Vårt team av experter ger rådgivning och konsultation för att identifiera de bästa lösningarna för er.


Vi utför även abonnemangsanalys för att du ska hitta de bästa abonnemangen för ditt företag.

Dialect hjälper dig välja och implementera MDM-system

Rådgivning och konsultation

Våra experter hjälper dig att förstå ditt företags specifika behov och implementerar en MDM-lösning som passar bäst.


Implementering

Vi tar hand om hela implementeringsprocessen för att säkerställa en smidig övergång till MDM-lösningen.


Anpassning till säkerhetskrav och certifieringar

Vi säkerställer att MDM-lösningen uppfyller era säkerhetskrav och certifieringar för att skydda era data och information.


Andra linjens supporttjänster

Vår support står alltid till förfogande för att hjälpa till med eventuella frågor eller utmaningar ni kan möta efter implementeringen.


Mer om våra mobilabonnemang.

Kostnadseffektiva MDM-lösningar för företag

Vi på Dialect är engagerade i att erbjuda den mest pålitliga och kostnadseffektiva MDM-lösningen för ditt företag. Säkerhet är vår främsta prioritet, och vi arbetar hårt för att hjälpa dig att skydda ditt företags mobila enheter och data.


Om du letar efter en pålitlig MDM-lösning som skyddar ditt företags mobila enheter och information, tveka inte att kontakta närmaste Dialect Företagscenter. Våra experter står redo att hjälpa dig att förbättra din mobilitet och säkerhet.


Ta steget mot en säkrare och mer produktiv arbetsmiljö idag genom att välja Dialect MDM!

Välj ditt företagscenter