IT-lösningar

IT ligger oss varmt om hjärtat. För många är IT ett samlingsbegrepp för teknisk hårdvara, men för oss är det mycket mer än bara maskiner och kablar. IT för oss innebär hantering, lagring, överföring och användningen av information med hjälp av datorer och telekommunikationssystem.

Smarta IT-lösningar som utvecklar din affär

IT ligger oss varmt om hjärtat. För många är IT ett samlingsbegrepp för teknisk hårdvara, men för oss är det mycket mer än bara maskiner och kablar. IT för oss innebär hantering, lagring, överföring och användningen av information med hjälp av datorer och telekommunikationssystem.

Värdeskapande IT med smarta lösningar och effektiviseringar

Med hjälp av våra IT-tjänster och IT-lösningar stöttar vi företag och organisationer runtom i Sverige med deras teknikbehov. Våra lösningar innefattar allt från nätverksdesign och infrastrukturhantering till molntjänster, säkerhet, support och konsultation.Vi jobbar nära våra kunder för att förstå varje unikt behov och för att kunna leverera skräddarsydda IT-lösningar. Allt för att optimera er verksamhet på bästa sätt.

IT-utrustning för alla behov

Hos Dialect får du dessutom all IT-utrustning du behöver – datorer, servrar, nätverksutrustning, programvara och telekommunikation. Vi hjälper dig välja rätt tekik för din verksamhet och att installera och konfigurera system. För att allting ska fungera så bra som möjligt erbjuder vi även support och underhållstjänster för att säkerställa en smidig och effektiv drift.

 

Dialect är specialiserade på att förstå utveckling, de senaste trenderna och teknologierna inom IT-branschen. Vi hjälper våra kunder hålla sig uppdaterade och konkurrenskraftiga. Våra erfarna konsulter har rätt kunskap för att hjälpa dig implementera och dra nytta av modern IT-infrastruktur och smarta, digitala lösningar.

Vi hjälper dig driva utvecklingen framåt med IT

Hos oss på Dialect är IT en bred term som innefattar tjänster, lösningar och produkter som kan hjälpa dig att effektivt hantera och använda IT för att driva och utveckla verksamheten framåt.


Tjänster vi utför inom IT & hårdvara:


Molntjänster
Support & Drift
Servrar & Hosting
Nätverk
Copy & Print
Utveckling & Integrationer
Hårdvara

Dialect levererar service på högsta nivå

Dialect levererar och bygger upp vår IT efter hur vi vill ha den. Den snabba kontakten till vår dedikerade säljare visar service på högsta nivå. De finns alltid lättillgängliga och löser alla våra problem – Loxea rekommenderar Dialects lösningar och service starkt!


Philip Ekengren, VD Loxea

Skrivare och kopiator

 Vi erbjuder tjänster inom skrivare, printlösningar, utskrifter och förbrukningsmaterial som skräddarsys för att möta ert företags specifika behov. Läs mer om 

Nätverk och WiFi

Våra tjänster mobilt bredband och WiFi för företag ger dig en säker nätverksanslutning, integrerat med telefonisystem och maskiner. Dessutom stödjer nätverken det moderna digitaliserade arbetssättet som vi alla använder oss av idag. Läs mer om Nätverk och WiFi här.

Servrar

Vi bygger skräddarsydda serverlösningar för företag i alla storlekar. Dessutom kan vi koppla andra tjänster till er serverlösning med vårt breda utbud inom IT, Telefoni och Fordon.  

Datorer

Behöver du köpa nya datorer till företaget? Vi på Dialect har lång erfarenhet av att förse företag i olika storlekar och olika branscher med datorer som möter specifika krav och önskemål. 

Konferensutrustning

 På Dialect hjälper vi dig som företag med helheten kring konferensutrustning och videokonferenssystem med allt från projektor, kamera och mikrofon/ljudsystem till skärmar och hela konferenssystem.

Välj ditt företagscenter