Nätverk, sladdar, WiFi, datorer, maskiner och människor

Det finns nog få saker som är så svårdefinierat som förkortningen IT. Vad är egentligen IT? 

För många är det nog mest ett samlingsbegrepp för teknisk hårdvara. 

För oss är IT så mycket mer än fysiska maskiner och kablar. 

Det är allt det värdeskapande som dessa prylar bistår oss med när de kombineras på rätt sätt. Det handlar om att säkerställa ett en laptop blir sista delen i en lyckad implementation av ett nytt affärssystem. Det är inte en enskild laptop som skapar värdet. Det gör människan som använder dessa produkter ihop med de smarta lösningar och effektiviseringar vi på Dialect hjälper dig med.


Vi på Dialect kallar det för värdeskapande IT.


Det här är sådant som vi gör inom IT & hårdvara:

  • Molntjänster
  • Support & Drift
  • Servrar & Hosting
  • Nätverk
  • Copy & Print
  • Utveckling & Integrationer
  • Hårdvara

Copy och Print

Kopiatorer och skrivare, älskade när de fungerar och hatade när de krånglar. Det handlar mest om att ha rätt maskiner med rätt kapacitet, och sedan ge dem rätt omvårdnad och se till att de är uppkopplade på rätt sätt. Sådant är vi experter på.

Nätverk och WiFi

Nätverk och WiFi måste bara fungera. Om inte så stannar hela verksamheten, bokstavligen. Då duger inte ett hopkok av routrar och sladdar (vi har sett det mesta). Låt någon göra det ordentligt och från grunden, vi till exempel.

Servrar

Företag som förstår vikten av digitalisering förstår vikten av rätt serverkapacitet. De går hand i hand. Oavsett om ni behöver en enstaka serverlösning eller en kyld serverhall ser vi till att ni får den kapacitet och säkerhet ni behöver. 

Datorer

Alla har en (minst) och den ska bara fungera.

Konferensutrustning

Digitala möten, presentationer på skärmar och gruppsamtal. Jättebra, ända tills tekniken börjar krångla. Rätt prylar ger bättre möten.

Välj ditt företagscenter