Dialect Lund

Vad är fullsupportavtal och varför är det viktigt?

Med vårt fullsupportavtal kan du ha en komplett IT-avdelning till ditt förfogande utan att behöva anställa och betala för en egen IT-personal. Vi erbjuder en mängd olika tjänster som täcker allt från teknisk support och molnlösningar till övervakning av ditt system och säkerhetsuppdateringar.

Det är viktigt att ha tillgång till en pålitlig och effektiv IT-avdelning i dagens digitaliserade samhälle. Med vår tjänst kan du vara säker på att din IT-miljö är modern, driftsäker och anpassad efter dina behov, vilket ger dig tid och resurser att fokusera på din kärnverksamhet.

Vad kan Dialect erbjuda dig?

Hos Dialect kan vi erbjuda en mängd olika IT-tjänster för företag. Med våra egna certifierade tekniker som är redo att hjälpa till med alla dina tekniska problem och utmaningar. Vi tillhandahåller personlig teknisk hjälp för allt från användarsupport, drift och nätverk till molnlösningar, och du får tillgång till en fast månadskostnad.

Vi erbjuder också dokumentation och centraliserad övervakning av ditt system, vilket ger dig en långsiktig IT-plan och tidig upptäckt av framtida förändringar. Vi löser över 95% av ärendena på distans och kan fjärrstyra och åtgärda fel på serverutrustning och hårdvara, även när ingen finns på plats. Med oss är du alltid skyddad mot olyckor, stöld eller inbrott genom backup av filer och dokument.

Vårt fullsupportavtal omfattar dessutom övervakning av centralt antivirussystem, uppdateringar av säkerhetsuppdateringar och skydd, och kontroll av backupsystem. Vi garanterar också en inställelsetid på 4 timmar vid kritiska fel som påverkar flera användare.

Varför välja Dialect?

Tekniska problem kan uppstå när man minst anar det, därför har vi vår support bemannad mellan 07:00-17:00 och med jouravtal för tillgänglighet 24/7 utanför ordinarie arbetstid. Vi är din förlängda IT-avdelning, redo att hjälpa dig med allt du behöver för att få ditt företag att blomstra. Med vårt fullsupportavtal behöver du inte oroa dig över tekniska problem eller behöva förstå komplicerad IT-jargong.

Kontakta oss idag för att få tillgång till en fullt bemannad IT-avdelning till en fast månadskostnad!

Kontaktformulär

Välj ditt företagscenter