Dialect Gnesta

Idag Stängt

Välkommen till Dialect Gnesta!

Vi finns nära och hjälper dig och ditt företag med de bästa lösningarna inom IT och telefoni. Kontakta oss direkt via mail eller telefon eller kom förbi vårt företagscenter för ett personligt möte med våra kunniga rådgivare.

Varmt välkommen till oss.

Våra kundcase

I Gnesta förflyttas berg med säker hand

Gnesta Bergbyggare borrar och spränger med bredd. Även om projekten varierar i typ och storlek har de ett par saker gemensamt, det är ofta bråttom. Och inte minst – det måste alltid bli rätt. En sprängsalva på fel plats eller borrning i fel riktning är naturligtvis sämre än att inte utföra något jobb alls. Då är IT-stöd i form av att snabbt få fram rätt ritning lika nödvändigt som borrkrona eller dynamit.

– Att vi har samarbetat med Dialect i så många år visar att vi är nöjda. Tiden i sig är ett kvitto på att allting fungerar, säger Dennis Hedström, VD, delägare och grundare av Gnesta Bergbyggare.

Läs mer >>

Säker kontakt med brandsäkerhetsföretaget

– Vi har ett mobilt arbetssätt över Sverige och Norden som kräver en flexibel växel med stöd för mobila datalösningar för arbetsstyrning och tidrapporter på alla brandskyddsprojekt, säger Firesafes VD Fredrik Malmstedt.

– Det är enormt viktigt för oss med rätt operatör och den mobila växeln i kombination med rätt abonnemangstyper från Telenor har fungerat väldigt väl. För mig som VD är det perfekt att Dialect presenterar kompletta lösningar med en detaljkunskap vi inte skulle kunna nå själva, säger Fredrik Malmstedt. Läs mer

Mer fika för inCup tack vare körsystem från Dialect

inCups ledord ”Smak, Service, Kvalitet och Miljö” förpliktigar. Frågan Linköpingsåterförsäljaren med en redan slimmad organisation ställde sig inför en ISO-certifiering för ytterligare minskad miljöpåverkan var – hur skulle kaffeleveransen trimmas ett varv till? Precis då ringde företagets långvariga kontakt på Dialect, och presenterade ett nytt verktyg: Dialect FMS, en webblösning för körjournaler med digital styrning av kundernas fordonsflotta. Resultatet kom genast.
Läs mer

Våra medarbetare

  • Mats Lundahl
  • Företagssäljare
  • 010-6013376
  • Mats.Lundahl@dialect.se
  • Niclas Taengh
  • Företagssäljare
  • 010-6013366
  • niclas.taengh@dialect.se