Företagsdatorer

Behöver du köpa nya datorer till företaget? Vi på Dialect har lång erfarenhet av att förse företag i olika storlekar och olika branscher med datorer som möter specifika krav och önskemål. 

Datorn - ditt viktigaste arbetsredskap

När du hör av dig till oss tar vi oss tid att analysera och bedöma företagets behov av datorer. Vi kan också hjälpa till att identifiera vilka datorer som kan behållas och vilka som behöver förnyas. Genom att samordna inköpen av datorer kan vi ofta erbjuda riktigt bra priser och säkerställa att du får precis den dator du behöver, till ett bra pris.

Så väljer du rätt datorer till företaget

Att köpa rätt datorer till företaget kan vara klurigt. När du köper en dator genom oss på Dialect kan du enkelt välja vilken prestanda du behöver för ändamålet. Vet du inte själv vilken prestanda som behövs på datorn så hjälper vi dig att ta reda på det.


Det är mycket viktigt att era företagsdatorer är anpassade utefter de program som ni använder inom företaget. På så sätt kan vi trygga användningen och ni slipper stöta på problem eller fördröjningar i arbetet. 


Hos oss kan du också välja bland flera olika märken och modeller på datorer beroende på om ni är vana vid att arbeta på Mac eller PC. Dessutom erbjuder vi alla tänkbara tillbehör för att komplettera din företagsdator.


Dags att uppdatera nätverk och WiFi? Läs mer här.

Skräddarsydda lösningar för företagsdatorer

Dialect skräddarsydda lösningar för företagsdatorer. Vi tar hand om hela processen, från att säkerställa att du får rätt dator till rätt pris, till att installera och uppdatera programvara och kringutrustning. Med snabba och pålitlig support kan du vara säker på att få hjälp när du behöver det, och vi strävar alltid efter högsta tillgänglighet för att minimera eventuella avbrott.


Tveka inte att kontakta ditt lokala Dialect Företagscenter för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med datorer. Vi finns här för att underlätta din digitala vardag och göra dina datorer till effektiva verktyg som stödjer din verksamhet.


Vi erbjuder även skräddarsydda serverlösningar för både små och stora företag.

Välj ditt företagscenter