Bildelning och bilpooler

Bildelning och bilpooler är ett smart sätt att optimera fordonsanvändningen och samtidigt minska antalet bilar på vägarna. 

Bilpool och bildelning - Effektivt bokningssystem

För att spara pengar och bidra till en hållbar miljö är ett effektivt bokningssystem för bildelning och bilpooler en viktig faktor. Oavsett om ni är en bostadsförening, kommun eller stort företag med behov av att dela på en fordonsflotta, erbjuder Dialect skräddarsydda lösningar för era specifika behov.

Dialect bygger anpassade bokningssystem för bilpool

Med vårt anpassade bokningssystem kan ni smidigt administrera och utnyttja era bilresurser. Via vår användarvänliga app eller personliga kort som fungerar som nycklar till fordonen kan ni enkelt hantera bokningar och tillgänglighet. Hos Dialect får ni full kontroll över er fordonsflotta och kan optimera användningen.


Vi förstår vikten av att ha koll på bilarnas position och tillgänglighet. Därför kan vi integrera avancerade funktioner som "tracking" och positionsuppgifter i vårt bokningssystem. Det ger er möjlighet att alltid veta var varje bil befinner sig och fördela användarna till olika fordon för att jämnt fördela slitage.


Dialect erbjuder även automatiserade lösningar för fordonsadministration. Läs mer här.

Integrerade bokningssystem för effektivare bildelning

Dialect kan också koppla ert bokningssystem för bilpoolen till ekonomisystem, bilservice och andra relaterade funktioner. På så sätt kan ni enkelt hantera fakturering, underhåll och allt administrativt arbete som är involverat i att driva en bilpool.


Vårt mål är att skapa en bilpool som passar era behov, oavsett om den ska vara stor eller liten. Vi tar hand om allt från installation av nödvändig apparatur och mjukvara till att bygga in funktioner som bäst passar er verksamhet.


Behöver du ett smidigt sätt att kontrollera hela fordonsflottan? Läs mer om Fleet Management.

Smart bokningslösning för er fordonsflotta

Genom att välja Dialect som er partner för bokningssystem för bildelning och bilpooler får ni en effektiv lösning som gör det enkelt för fler att få tillgång till bilar när de behöver dem. Ni sparar pengar samtidigt som ni bidrar till en hållbar framtid genom att minska antalet bilar på vägarna.


Kontakta oss idag för att diskutera era behov och låt oss hjälpa er att bygga det perfekta bokningssystemet för er bilpool. Tillsammans kan vi skapa en mer effektiv och hållbar användning av era bilresurser.

Välj ditt företagscenter