Dialect Kalmar

Idag Stängt

Allt du behöver för att arbeta hemma - Dialect Kalmar

 

Dialect Kalmar är ett centrum för företag och organisationer inom:
-IT
-Telefoni
-System
-Tjänster
-Produkter

Nu är det hög tid att se över sin organisations arbetsätt. Vi genom för en kostnadsfri behovsanalys för att kunna ge konkreta förslag på förbättringar. Med rikstäckande kollegor inom kedjan så kan vi erbjuda totallösningar som inkluderar konsultation, projektering, installation, utbildning samt service & support.

Har du funderingar på ny dator, server eller molnet?
Vi hjälper Er från projektstart och under hela processen.
Vi har 40 års erfarenhet när det gäller kommunikation, vilket är garanti för hög kompetens inom området.

Vi erbjuder förstklassiga mobila lösningar för tal- och datakommunikation till professionella användare med höga krav.
I vårt sortiment har vi både analoga och digitala systemlösningar. Till de fasta basstationerna kan vi ansluta både mobila – och bärbara stationer. Vi finns nära och hjälper dig och ditt företag med de bästa lösningarna inom IT och telefoni.
Kontakta oss direkt via mail eller telefon eller kom förbi vårt företagscenter för ett personligt möte med våra kunniga rådgivare.

 

Bob System
– Ett enkelt val när du ska inreda din servicebil!
Bygg din egen design eller klicka på färdiga alternativ.
Bygg din inredning

Varmt välkommen till oss.

Aktuellt Kalmar

Kundsupport

Felanmälan Support
Mail: [email protected]
Tel: 0480 44 42 60

Du kan även lägga ett ärende direkt i vårt ärendehanteringssystem:

Länk till  support o felanmälan

 

 

 

 

För fler nyheter följ Kalmar på Facebook

Våra kundcase

Connected Car IT-lösningar

KLT i stort samarbete med Dialect Kalmar

Dialect har fått förtroendet att leverera hårdvara för internetuppkoppling till ca 400 av KLT:s bussar. KLT:s resenärer kommer därmed kunna använda gratis WiFi under sin resa.

Dialect Kalmar har fått förtroendeuppdraget att leverera hårdvaran till ca 400 av KLT:s bussar. Redan för några år sedan satte vi in WiFi-anläggningar på ett 80-tal KLT-bussar. Det nya uppdraget som innebär installation och montering av utrustning i ca 400 bussar är såklart en stor order för Dialect Kalmar.

Uppdraget går helt i linje med ett av Dialects motton: Arbeta bäst där du är.

Med hjälp av en 4G-router på varje buss kommer KLT:s resenärer kunna koppla upp sig på WiFi och surfa helt gratis samtidigt som de färdas på vägen. Uppkopplingen innebär möjligheter för KLT:s resenärer att streama, surfa och arbeta under sin resa, något som vi tror kommer att vara till stor glädje och nytta för resenärerna.

Dialect har varit Mediapoolens förlängda IT-avdelning sedan 2016

Dialect har alltid lyckats leverera precis det vi behöver, säger Mattias Hultqvist, platschef på Mediapoolen.

Språkträningsprogram, e-böcker, streamade filmer. Det kommunala bolaget Mediapoolen i Västra Götaland har som uppdrag att förse förskola, skola och äldreomsorg med pedagogiskt innehåll av en mängd olika slag. Totalt 37 kommuner i regionen ingår i företagets upptagningsområde.

– Allt vårt digitala innehåll, vår hemsida, vårt affärssystem, portalen som skolorna och äldreboendena använder, allt som vi har online ligger på servrar hos Dialect. För oss har det också varit viktigt att allt som har med vår verksamhet att göra även ska finnas på lagringsutrymmen i Sverige. Det kravet uppfyller Dialect också, vilket känns tryggt, säger Mattias Hultqvist.

Läs mer

Säker kontakt med brandsäkerhetsföretaget

– Vi har ett mobilt arbetssätt över Sverige och Norden som kräver en flexibel växel med stöd för mobila datalösningar för arbetsstyrning och tidrapporter på alla brandskyddsprojekt, säger Firesafes VD Fredrik Malmstedt.

– Det är enormt viktigt för oss med rätt operatör och den mobila växeln i kombination med rätt abonnemangstyper från Telenor har fungerat väldigt väl. För mig som VD är det perfekt att Dialect presenterar kompletta lösningar med en detaljkunskap vi inte skulle kunna nå själva, säger Fredrik Malmstedt. Läs mer

Våra medarbetare