Servicecenter

Som företagare har du mycket att hantera i din verksamhet. Att ta hand om installation, underhåll och uppdatering av avancerad teknik kan vara en komplex och tidskrävande uppgift. Det är här Dialects Servicecenter kommer in i bilden. Vi erbjuder en komplett lösning som gör det svåra enkelt.

Dialect servicecenter runtom i landet

Dialect har 15 servicecenter spridda över landet, och dessa center bemannas av skickliga och erfarna tekniker. Deras expertis ligger i att installera och underhålla utrustning och elektronik, särskilt inom fordonssektorn. Det spelar ingen roll om din utrustning kommer från olika tillverkare och leverantörer – eftersom vi på Dialect står för installationen har vi därmed full kontroll på alla delar av systemet. Detta innebär att du som företagare bara behöver ha en enda kontakt hos Dialect för att ta hand om alla dina tekniska behov.

Service, installation och kalibrering av alkolås

Dialects servicecenter erbjuder en rad olika tjänster för att säkerställa att din utrustning fungerar optimalt. Dialect tar hand om själva installationen och därefter även kalibreringen av både kommersiella och villkorade alkolås. Observera att för installation av villkorade alkolås behöver du först ansöka hos Transportstyrelsen och få ett godkännande. Men när det väl är klart kan du boka tid hos Dialect så tar vi hand om resten.


När du överlåter den uppgiften till oss på Dialect är du trygg med att installation och kalibrering sker enligt tillverkarens specifikationer.

Underhåll och uppdateringar 


Utöver installationen erbjuder Dialects servicecenter också underhåll och uppdateringar av din utrustning. Tekniken utvecklas ständigt, och det är viktigt att hålla sig uppdaterad för att dra nytta av de senaste förbättringarna. Våra tekniker ser till att din utrustning är uppdaterad med den senaste programvaran. Det säkerställer att din utrustning är på toppnivå när det gäller prestanda, säkerhet och funktionalitet.


Support och återkoppling 


En annan fördelaktig aspekt med våra servicecenter är den support och återkoppling som vi erbjuder våra kunder. Om du stöter på problem med din utrustning kan du vända dig till oss för snabb och effektiv problemlösning. Våra tekniker är väl förtrogna med den utrustning de har installerat och har den expertis som krävs för att identifiera och lösa problem på ett effektivt sätt. Genom att ha en enda kontaktperson hos oss på Dialect kan du undvika att behöva kontakta flera olika leverantörer och i stället få all den support du behöver på ett enkelt och smidigt sätt.


Här hittar du mer info om alla våra fordonslösningar.

Dialects lokala servicecenter

Utöver de tekniska fördelarna erbjuder våra servicecenter också en välkomnande och trevlig atmosfär. Om du besöker våra servicecenter kan du förvänta dig ett vänligt bemötande och en god kopp kaffe.


Våra lokala servicecenter kan vara till stor nytta för ditt företag genom att ta hand om den komplexa uppgiften att installera, underhålla och uppdatera avancerad teknik. Genom att utnyttja vår expertis kan du spara tid, undvika tekniska problem och fokusera på att driva din verksamhet framåt. Med en enda kontaktperson för alla dina tekniska behov kan du få smidig support och säkerställa att allt fungerar som det ska.


Hitta ditt närmsta Dialect servicecenter idag!

Välj ditt företagscenter