Dialect Lund

Vad är Dialect Flex och varför är det viktigt?

Dialect Flex är en operatörsoberoende molnbaserad telefonväxel som erbjuder en smidig, skalbar och flexibel kommunikationslösning för företag i alla storlekar. Med en enkel installation kan ni sammanfoga företagskommunikation i en och samma plattform, oavsett om du vill använda dig utav dator, fast eller mobil. Detta innebär att ni slipper krångel och kan fokusera på det som är viktigt, att kommunicera med era kunder och kollegor. 

Vad kan Dialect erbjuda er?

Vi erbjuder en komplett lösning för er kommunikation som inkluderar allt från enkel installation till anpassade funktioner och integration med andra system. Med Dialect Flex kan ni hantera era samtal på ett smidigt sätt och få tillgång till funktioner som status för användare, röstbrevlåda, kösystem, statistik, schemaläggning av öppettider och vidarekoppling till andra användare i växeln. Med molnväxeln kan du sömlöst integrera med era befintliga system, såsom Microsoft Teams, Salesforce, Microsoft Dynamics 365, HubSpot, Zendesk, SAP C4C, Supportpal och Pyramid.


Varför välja Dialect?

När du väljer Dialect som din leverantör av telefoni får du tillgång till vår breda erfarenhet och kunskap om hur telefoni kan stärka företag. Med vår expertis hjälper vi dig att skapa en anpassad lösning för just dina behov, oavsett om du är ett litet eller stort företag. En av våra främsta styrkor är vårt samarbete med de största operatörerna som Telia, Telenor, Tele2 och Tre och dessutom möjlighet till ingen bindningstid. Hos oss är det en självklarhet att ni ska känna er mer än nöjda. 

 

Så varför fortsätta att kämpa med strulig telefoni?

 

Kontakta oss på Dialect för en smidig, skalbar och flexibel lösning som möter era behov och önskemål. Våra digitaliseringsrådgivare på vårt företagscenter hjälper er gärna att hitta rätt lösning för er verksamhet.

    Dialect flex    

Kontaktformulär

Välj ditt företagscenter