Dialect Linköping

Öppet idag: 08:00-17:00

Dialect Linköping har flyttat till nya adress, Gillbergatan 28 på Tornby

Vi finns nära och hjälper dig och ditt företag med de bästa lösningarna inom IT, fordon och telefoni. Kontakta oss direkt via mail eller telefon eller kom gärna förbi till vårt kundcenter på vår ny adress, Gillbergagatan 28, Tornby för ett personligt möte med våra kunniga rådgivare.

Varmt välkommen till oss.

Aktuellt Dialect Linköping

Du når oss lätt på telefon eller mail.

Kundcenter: 013-24 80 00

 

IT: 013 – 24 80 20.  mail: [email protected]

Telefoni och fordonslösningar: 013 – 24 80 00 mail: [email protected]

 

Avtalskund: Kontakta din kontaktperson

Vi hjälper företag över tröskeln till ett modernt och effektivt IT-system

Många företag använder föråldrade och ineffektiva IT-system, men tvekar ändå inför en modernisering. ”Det är naturligt att man känner sig osäker, säger Peter Kennås, IT Manager på Dialect. Därför ser vi till att arbeta extra nära våra kunder när de anlitar oss för deras IT-lösningar.”

– Många företagare känner en stor osäkerhet på det här området. Man förstår kanske att ens IT borde ses över, men har varken tid eller intresse för att sätta sig in i det. Det är ofta något av ett dåligt samvete. Man anar att man borde ha bättre kontroll över sin data, vara säker på att det finns backuper och så vidare.

Dialect levererar helhetslösningar inom IT och fungerar som en outsourcad IT-avdelning åt flera av sina kunder. På Dialect finns en lång, samlad erfarenhet av att förstå företagens oavsett bransch. I vissa fall bättre än företagen själva.

 

För fler nyheter följ Dialect Linköping på Facebook

Våra medarbetare