Dialect Huddinge

Idag 09:00-18:00

En hållbar leverantör

Vi utvecklar människor, tjänster & företag, och gör det enkelt att arbeta smart.  Störst fokus har vi på Fordonsinstallationer, IT, Telefoni och Service.

Vi är miljöcertifierade och arbetar enl ISO 14001:2015

DROP IN:

 • –  Kalibrering av alkolås & alkotest (även villkorat)
 • –  Reparation av telefoner
 • –  ID-Fotografering

Följ @dialecthuddinge på facebook för att ta del av nyheter & erbjudanden.

 

Vi har egen Serviceverkstad!
 • –  Våra servicetekniker reparerar telefoner och datorer
 • –  Expresservice med 6 månaders garanti.
 • –  Drop in!

Aktuellt Huddinge

Hållbarhet är viktigt för oss

Dialect, Huddinge kommunikation AB är miljöcertifierade enligt ISO14001:2015

Vi arbetar aktivt för att varje år minska vår miljöpåverkan och bidra till en mer hållbar utveckling. Det gör vi bland annat genom att:

–    Med vår serviceverkstad vill vi bidra till förlängd livslängd av produkter, så de utifrån ett hållbart perspektiv kan fortsätta användas så länge som möjligt.

–    Alla elektroniska komponenter som inte går att återanvända, samt farligt avfall ser vi alltid till att omhänderta och återvinna på ett miljöriktigt sätt.

–    Vi ställer krav på våra leverantörer och prioriterar samarbetet med de som arbetar aktivt med hållbarhet och tar ansvar för sina produkters miljöpåverkan.

–    Vi ansvarar för att vår personal är utbildad inom hållbarhet och har miljökunskap om hur de ska arbeta enigt våra riktlinjer.

Ditt Fordonsinstallationscenter

Våra utbildade installationstekniker installerar allt från alkolås och körjournaler till handsfree, fordonslarm och navigation i fordon.

Dialect Huddinge har ett nära samarbete med flera Fordonsåterförsäljare där vi tillsammans sätter kunden i fokus.

Vi jobbar med alla vanligast förekommande modeller och märken för alkolås, så som Dräger, Dignita & Foxguard, och utför installationer över hela Stockholm.

Dräger-certifieringar:

 • –  Auktoriserad återförsäljare
 • –  Auktoriserad servicepartner
 • –  Licensierad villkorligt körkort

Vi ökar servicenivån!

Vi reparera telefoner & datorer

Vi hjälper dig snabbt när olyckan varit framme. Vi byter krossade displayer och delar som blivit förslitna på flera olika modeller. Det gör vi utan att du blir av med all information i din telefon. Detta görs utan att du behöver bli av med telefonen flera dagar.

Att din dator slutat att fungera betyder inte alltid att du förlorat din information. Vi reparerar din dator och räddar din information.

Har du problem med virus i datorn så hjälper vi dig med det också!

 

ID-Foto

Hos oss kan du ta godkända ID-Foton till:

 • –   Körkort
 • –   Jobblegitimation (t ex. Taxilegitimation)
 • –   ID06
 • –   Utländskt pass
 • –   Visum

Vi erbjuder både digitala och fysiska bilder.

Drop in varje dag!

Vi hjälper företag över tröskeln till ett modernt och effektivt IT-system

Många småföretag använder föråldrade och ineffektiva IT-system, men tvekar ändå inför en modernisering. ”Det är naturligt att man känner sig osäker, säger Peter Willbo, IT Manager på Dialect. Därför ser vi till att arbeta extra nära våra kunder när de anlitar oss för deras IT-lösningar.”

– Många företagare känner en stor osäkerhet på det här området. Man förstår kanske att ens IT borde ses över, men har varken tid eller intresse för att sätta sig in i det. Det är ofta något av ett dåligt samvete. Man anar att man borde ha bättre kontroll över sin data, vara säker på att det finns backuper och så vidare. Ändå väljer man att blunda för det, säger Peter Willbo, IT Manager på Dialect.

Dialect levererar helhetslösningar inom IT och fungerar som en outsourcad IT-avdelning åt flera av sina kunder. Ibland kan det handla om att digitalisera en svarv i en verkstad, nästa gång om att bygga molnbaserade affärssystem, eller sköta driften av ett företags serverutrymme. På Dialect finns en lång, samlad erfarenhet av att förstå småföretagens oavsett bransch. I vissa fall bättre än företagen själva.

Läs mer >>

För fler nyheter följ Huddinge på Facebook

Våra kundcase

"Dialect har alltid lyckats leverera precis det vi behöver"

Språkträningsprogram, e-böcker, streamade filmer. Det kommunala bolaget Mediapoolen i Västra Götaland har som uppdrag att förse förskola, skola och äldreomsorg med pedagogiskt innehåll av en mängd olika slag. Totalt 37 kommuner i regionen ingår i företagets upptagningsområde.

– Allt vårt digitala innehåll, vår hemsida, vårt affärssystem, portalen som skolorna och äldreboendena använder, allt som vi har online ligger på servrar hos Dialect. För oss har det också varit viktigt att allt som har med vår verksamhet att göra även ska finnas på lagringsutrymmen i Sverige. Det kravet uppfyller Dialect också, vilket känns tryggt, säger Mattias Hultqvist.

Läs mer

"Dialect presenterar kompletta lösningar med en detaljkunskap vi inte skulle kunna nå själva"

–Vi har ett mobilt arbetssätt över Sverige och Norden som kräver en flexibel växel med stöd för mobila datalösningar för arbetsstyrning och tidrapporter på alla brandskyddsprojekt, säger Firesafes VD Fredrik Malmstedt.

– Det är enormt viktigt för oss med rätt operatör och den mobila växeln i kombination med rätt abonnemangstyper från Telenor har fungerat väldigt väl. För mig som VD är det perfekt att Dialect presenterar kompletta lösningar med en detaljkunskap vi inte skulle kunna nå själva, säger Fredrik Malmstedt. Läs mer

Våra medarbetare