Mobilabonnemang

Vi förstår att varje företag har sina egna unika behov när det kommer till mobilabonnemang. Vi hjälper dig hitta rätt abonnemang för ditt företag.

Mobilabonnemang för företag

När det kommer till mobilabonnemang kan det vara en riktig djungel att navigera genom alla olika alternativ som finns på marknaden idag. Frågor som "vilket abonnemang är bäst?" och "vad passar oss bäst?" kan vara svåra att besvara utan rätt expertis. Men oroa er inte, för vi på Dialect är här för att vägleda er genom abonnemangsdjungeln. På så sätt ser vi till att ni får de mest passane och kostnadseffektiva abonnemangen för era behov.

Varför välja Dialect för era mobilabonnemang?

Vi förstår att varje företag har sina egna unika behov när det kommer till mobilabonnemang. Det är här Dialect kommer in i bilden. Med vår erfarenhet och expertis hjälper vi er att analysera era behov, oavsett om ni är ett litet företag med några användare eller ett stort storbolag med många användare.


Vi tar hänsyn till era användarmönster och vilka tjänster ni använder mest. Därefter kan vi skräddarsy de bästa möjliga abonnemangen för er.


Behöver du hjälp med Mobile Device Management? Läs mer här.

Vi samarbetar med Sveriges ledande mobiloperatörer

Vi har ett brett samarbete med de ledande mobiloperatörerna i Sverige, Telia, Telenor, Tele2 och Tre och erbjuder även egna Dialect mobilabonnemang. Med andra ord är vi inte bundna till någon specifik operatör, vilket ger oss friheten att välja det abonnemang som ger er den bästa möjliga telefoniupplevelsen. Vi förhandlar dessutom fram förmånliga priser från alla dessa operatörer. På så sätt kan ni vara säkra på att ni inte betalar för mycket för era företagsabonnemang.


Upplever att ni betalar för mycket för mobiltelefonin eller för tjänster ni inte använder? Låt oss utföra en abonnemangsanalys för att se till att du inte betalar för mycket.

Våra tjänster inom mobilabonnemang inkluderar

Behovsanalys


Vi tar oss tid att förstå er verksamhet och företagets behov när det gäller mobilkommunikation. Vi beaktar allt från antal användare, dataanvändning, till samtalsmönster för att skapa en skräddarsydd lösning för er.


Upphandling och prisförhandling

Med vår erfarenhet och marknadskännedom utför vi upphandling av abonnemang åt er. Vi förhandlar fram de bästa möjliga priserna, så att ni kan njuta av kvalitativ telefoni till rimliga priser.


Avtalshantering och administration

Vi hjälper er att hantera och administrera alla era abonnemang. Således minimerar vi även risken för missade betalningar eller onödiga förseningar.


Rekommendationer och rådgivning


Vi ger er ärliga och professionella råd kring vilka abonnemang och operatörer som bäst passar era behov och budget.

Kontakta Dialect för de bästa tänkbara mobillösningarna för ditt bolag

Genom att välja Dialect som er mobilabonnemangsleverantör kan ni vara säkra på att ni har en pålitlig och kompetent partner vid er sida. Vi tar hand om allt det tekniska och byråkratiska, så att ni kan fokusera på det som verkligen är viktigt för er verksamhet.


Så låt oss guida er genom abonnemangsdjungeln och se till att ni får det bästa möjliga mobilabonnemanget utan att betala för mycket. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.


Vi ser fram emot att hjälpa er att hitta den perfekta lösningen för era kommunikationsbehov!

Välj ditt företagscenter