Dialect Kalmar

Telefoni och kommunikation

Vi förstår vikten av sömlös kommunikation inom företaget. 

Effektiv telefoni för företag

I en tid där kommunikation är kärnan i affärsframgång, kan valet av rätt telefonitjänster vara avgörande. Vi vet att telefonidjungeln kan vara komplicerad, och det är därför vi är här för att göra det enklare för er.

Skräddarsydd telefoni

På Dialect inser vi den komplexitet som kommer med att välja rätt telefonitjänster och leverantör. Därför tar vi ett helhetsgrepp om era telefoni- och kommunikationsbehov för att säkerställa att ni får den bästa lösningen för ert företag. Dessutom granskar vi era nuvarande abonnemang och ser till att ni har den mest lämpliga utrustningen.

 

Läs mer om abonnemangsanalys nedan.

Anpassad företagskommunikation

Med vårt omfattande utbud av telefoni- och kommunikationstjänster för företag kan ni vara säkra på att er företagskommunikation blir skräddarsydd för era specifika behov.

 

Kontakta Dialect Kalmar för att få professionell vägledning genom telefonilandskapet och förslag på skräddarsydda lösningar som är anpassade för just ert företag. Tillsammans kan vi skapa en stark och tillförlitlig grund för er kommunikation.

Mobilabonnemang

Det är en djungel och det spelar ingen roll om man är privatperson eller företag. Man är aldrig säker på att man valt rätt. Dialect är inte bundna till någon mobiloperatör, så vi kan erbjuda det som är bäst för er och du kan vara säker på att ni inte kommer betala för mycket.

Abonnemangsanalys

Våra kunder sparar mellan 20 och 30 procent på att vi får se över deras telefoni. Behöver du fler argument?Våra kunder sparar mellan 20 och 30 procent på att vi får se över deras telefoni. Behöver du fler argument?

Säkerhet för mobila enheter – MDM

När alla går omkring med hela företagets information i fickan inser man att det är en säkerhetsrisk som ska tas på allvar.

Personlig svarsservice

Du behåller din plats i kön. Nä, inte nödvändigtvis. Med personlig svarsservice är det alltid en riktig människa som svarar i telefon även om ni är upptagna. Personligt och på riktigt! 

Komradio

Molnväxlar

Förr var telefonisten den som satt på all information. Med en molnväxel är den tillgänglig för alla. Speciellt bra för företag med medarbetare som arbetar på olika orter.

Välj ditt företagscenter