Dialect Kalmar

IT-lösningar som driver affärsutveckling

Vi brinner för IT. Många ser IT som en term för teknisk utrustning, men för oss är det så mycket mer än maskiner och kablar. För oss omfattar IT hantering, lagring, överföring och användning av information med hjälp av datorer och telekommunikationssystem.

Smarta IT-tjänster och effektiva lösningar

Med våra IT-tjänster och lösningar, stöttar vi företag med deras teknikbehov. Våra erbjudanden sträcker sig från nätverksdesign och infrastrukturhantering till molntjänster, säkerhet, support och konsultation.

 

Vi samarbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och leverera skräddarsydda IT-lösningar som optimerar verksamheten på bästa möjliga sätt.

IT-utrustning för alla behov

Hos oss hittar du all IT-utrustning du behöver. Även datorer, servrar, nätverksanslutning, programvara och telekommunikation. Vi hjälper dig välja rätt teknik för dina behov. Vi installerar och konfigurerar systemen så de fungerar på bösta sätt för din verksamhet.


Utöver det erbjuder vi support och underhållstjänster för att säkerställa smidig och effektiv drift.

Håll er konkurrenskraftiga med Dialect

Vi har koll på det senaste inom IT-branschen och hjälper dig att hålla dig uppdaterad och konkurrenskraftig. Våra erfarna medarbetare har kunskapen som krävs för att implementera modern IT-infrastruktur och smarta digitala lösningar.

Nätverk och WiFi

Nätverk och WiFi måste bara fungera. Om inte så stannar hela verksamheten, bokstavligen. Då duger inte ett hopkok av routrar och sladdar (vi har sett det mesta). Låt någon göra det ordentligt och från grunden, vi till exempel.

Servrar

Företag som förstår vikten av digitalisering förstår vikten av rätt serverkapacitet. De går hand i hand. Oavsett om ni behöver en enstaka serverlösning eller en kyld serverhall ser vi till att ni får den kapacitet och säkerhet ni behöver. 

Datorer

Alla har en (minst) och den ska bara fungera.

Konferensutrustning

Digitala möten, presentationer på skärmar och gruppsamtal. Jättebra, ända tills tekniken börjar krångla. Rätt prylar ger bättre möten.

Välj ditt företagscenter