Dialect Kalmar

Microsoft 365


Effektivisera din företagsverksamhet med Dialect

Microsoft 365 - en omfattande paketlösning

Microsoft 365, tidigare Office 365, är en omfattande paketlösning som har förändrat sättet vi arbetar på. Microsoft 365 erbjuder en fantastisk uppsättning produktivitetsverktyg och tjänster. Paketet är utformat för att fungera både för den enskilda användaren som för företag och organisationer och innehåller allt från de klassiska Office-applikationerna till kraftfulla molnverktyg för samarbete. Med hjälp av oss på Dialect får du hjälp med installation, support när du behöver det.

Smarta verktyg i Microsoft 365

OneDrive

Med OneDrive kan användare lagra och synkronisera sina filer och dokument i molnet. Det möjliggör enkel åtkomst till filer från olika enheter och samarbete i realtid.


Teams

Teams är en centraliserad kommunikationsplattform som omfattar chatt, videosamtal och samarbetsmöjligheter. Det är idealiskt för att organisera möten, samarbetsprojekt och kommunikation inom team.


SharePoint

SharePoint är en kraftfull plattform för samarbete och delning av dokument och information inom organisationer. Den möjliggör också utveckling av interna webbplatser och portaler.

Fler verktyg

Outlook

Outlook är en branschstandard för e-post och kalenderhantering. Det gör det enkelt att organisera arbetsdagen och kommunicera effektivt med kollegor och kunder.


Planner

Planner är ett verktyg för att organisera arbetsuppgifter och projekt. Det är användbart för att tilldela uppgifter, följa upp framsteg och hantera arbetsbelastning.


Säkerhet och efterlevnad

Microsoft 365 inkluderar säkerhetsverktyg och tjänster som hjälper till att skydda företagets data och säkerställa efterlevnad av regler och lagar. Givetvis erbjuder Dialect backup och support utöver detta. Här kan du läsa mer om Dialect Backup.

Ett verktyg för arbete och samarbete

 Microsoft 365 är ett fantastiskt verktyg arbete och samarbete. Oavsett om du har ett enmansföretag, är en småföretagare eller en del av en stor organisation, erbjuder Microsoft 365 de verktyg du behöver för att vara produktiv, effektiv och framgångsrik.

Välj ditt företagscenter