Dialect Kalmar

Dialect Kalmar - din partner för alkolås och fordonslösningar

På Dialect Kalmar strävar vi efter att skapa smidig fordonsdrift med rätt fordonslösningar, oavsett om ni hanterar en enstaka bil eller en omfattande fordonsflotta. Vi är stolta över att vara en av områdets främsta aktörer inom alkolås och fordonslösningar och inser att detta ofta innebär betydande ekonomiska resurser och kräver hög säkerhetshantering. Genom att välja de mest passande tekniska lösningarna kan ni effektivisera driften och spara kostnader.

Omfattande utbud av fordsonslösningar

Vi erbjuder ett omfattande utbud av fordonslösningar som kan anpassas efter era specifika behov och mål. Med vår elektroniska körjournal kan ni enkelt och noggrant registrera och rapportera fordonsaktiviteter, vilket minskar administrativ bördan och säkerställer korrekt dokumentation för skatteändamål. Vårt servicecenter finns alltid tillgängligt för att erbjuda snabb och pålitlig support när det gäller fordonsrelaterade frågor och teknisk assistans.

Experter på alkolås

För att främja trafiksäkerheten kan vi installera alkolås i era företagsfordon. Dialect Kalmar är experter på alkolås och erbjuder även alkolås montering, kalibrering och olika modeller som Dräger, Dignita och Alcolock till konkurrenskraftiga priser. Priset för alkolås kan variera beroende på modell och installation.

 

För er som behöver kalibrering av alkomätare i Kalmarområdet, erbjuder vi även den tjänsten för att säkerställa noggrannhet och tillförlitlighet.

Fleet Management för optimal fordonsprestanda

Utöver detta kan ni dra nytta av vårt Fleet Management-system för att övervaka positioner, fordonsdiagnostik, bränsleförbrukning och underhåll. Detta ger er möjlighet att förbättra fordonsprestanda och förutse underhållsbehov.


Komradio och fordonskommunikation

Vi tillhandahåller även fordonskommunikationslösningar inklusive komradio som håller era förare uppkopplade och effektiviserar kommunikationen mellan fordon och företaget.


Minimera kostnader och miljöpåverkan med bildelning


Om bilpool och bildelningslösningar är av intresse kan vi hjälpa er med detta. Genom att dela resurser kan ni maximera användningen av era fordon och främja en mer hållbar framtid.


Kontakta oss idag!

Kontakta Dialect Kalmar idag för att diskutera hur våra integrerade fordonslösningar kan hjälpa ert företag att röra sig smidigare och säkrare på vägarna.


Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan!

Elektronisk körjournal

Det finns ingen anledning att lägga tid på att notera körsträckor och tider när man kan låta tekniken göra det automatiskt. En elektronisk körjournal kopplar ihop hur bilen används med företagets digitala affärssystem. Perfekt för debitering och överblick.

Fleet Management

Med en Fleet Management-lösning från Dialect får du en bättre överblick över din fordonsflottas positioner och körrutter, allt i realtid. Ett bra sätt att få kontroll och känna trygghet.

Alkolås

Höj säkerheten på vägarna med ett modernt, diskret och användarvänligt alkolås.

IoT Internet of Things

Saker som pratar med varandra, bilar till exempel. Det finns mycket att vinna på att tillvarata den ström av information som moderna bilar ger ifrån sig. Vi vet hur det går till.

Fordonskommunikation

Bilar pratar och det är dags att börja lyssna. Det finns mycket att vinna på att ta till sig vad de berättar.

Servicecenter

Dialect har 15-talet servicecenter runt om i landet med tekniker som kan hjälpa dig med allt från kalibrering av alkolås till komplexa installationer av känslig utrustning. Trevliga är de också.

Bildelning och bilpooler

Bilar som står stilla kostar pengar. Med en bilpool delar fler på färre bilar och alla har ändå tillgång till bil när det behövs. Vi kan göra så att den här goda idén blir verklighet för er.

Välj ditt företagscenter