Therese Wiberg

Dialects Företagscenter i Linköping

Från bankvärlden till Dialect 

Therese Wiberg jobbar som redovisningsekonom på Dialect Linköping. Med en gedigen karriär från olika arbetsgivare så som privatrådgivare och controller på bank och redovisningsekonom på en SHL klubb, anslöt Therese till oss på Dialect med en otrolig kompetens. Sedan starten i augusti 2022 har hon varit en nyckelspelare i att forma och stärka Dialects digitalisering.  


Både en utmaning och en passion

Under sitt första år har Therese huvudfokus varit att driva digitaliseringen framåt inom ekonomiarbetet. Att vara med och både förenkla och effektivisera processer har varit lika mycket en utmaning som en passion. Therese uppskattar verkligen att vara del av en organisation som aktivt strävar efter att ligga i framkant av den digitala utvecklingen. Det ger en känsla av både framåtanda och nyskapande.  ”Vi har under 2023 infört en ny rutin och börjat inventera månadsvis för att slippa få stressen vid årsskiftet, vilket också vår revisor är mycket glad över.”  Säger Therese.

Ständig utveckling

Arbetsdagen på Dialect är otroligt mångsidig och in gen dag är den andra lik. Det sträcker sig från hantering och analys av budget till olika avstämningar. Men det är inte bara siffror och finansiella detaljer som står i fokus. Therese finns även där som en stöttande kraft för kollegor och kunder, vilket adderar ytterligare en dimension till den dagliga verksamheten.  


Det dynamiska och omväxlande arbetsklimatet ger inte bara en spännande och stimulerande atmosfär utan det skapar också en optimal grund för fortsatt lärande och professionell tillväxt. Då varje dag fylls med nya utmaningar, prestationer, personlig- och yrkesmässig utveckling, är detta en av flera anledningar som gör jobbet på Dialect så unikt och givande.  


Dialect-familjen 

En annan ovärderlig aspekt av att vara en del av Dialect är gemenskapen. Therese uppskattar verkligen att vara en del av den familj som Dialect är. Den fina gemenskapen och atmosfären fungerar som en ständig källa till stöd, inspiration och samarbete. Vilket i sin tur skapar en arbetsplats där ens kollegor blir en förlängning av både ens professionella och personliga nätverk.  

 

”Det jag värdesätter mycket här på Dialect är helt klart mina trevliga och erfarna kollegor. Både här i Linköping och i hela kedjan.”  Säger Therese.

 

Gemenskapen är en stor del av arbetet

Förutom att vara en plats för arbete och professionell utveckling, är Dialect så mycket mer än det. Det är till exempel inte helt ovanligt att en shuffleboard-turnering anordnas. Nu är det kanske inte en gren som Therese anser sig vara en mästare i. Men desto vassare är hon när det kommer till att skapa det perfekta Excel-underlaget till turneringarna.  


Upptäck Dialect du också 


Känner du precis som Therese, att gemenskap och samarbete är två viktiga aspekter på en arbetsplats? Då låter det som Dialect är helt rätt för dig. 

 

Bli en del av gemenskapen – välkommen till Dialect-familjen! 

Välj ditt företagscenter