Johan Harsia-Ollas - Servicetekniker

Dialects Företagscenter i Borlänge

Från IT och telefoni till utökat ansvar 

Johan Harsia-Ollas jobbar som tekniker på Dialect Borlänge. Det har han gjort sedan april 2022 när han anslöt till teamet och har sedan starten varit en stor tillgång. I sin ursprungsroll hade han hand om IT och telefoni. Men med sina kunskaper och sin framåtanda har han idag utökat sin roll till även fordon, komradio och copy/print.   


Strävar efter ständig utveckling 

För att fortsätta utvecklas inom sitt tjänsteområde siktar Johan på att ständigt utvecklas som tekniker och strävar alltid efter att bygga på sina kunskaper. Certifieringar och vidareutbildningar inom Dialects olika affärsområden ligger näst på tur.


Tidigare har Johan gått internutbildningar och uppskattar verkligen den kompetensutveckling som erbjuds hos Dialect.  


Den unika balansen 


Det bästa med att jobba på Dialect anser Johan vara den unika kombinationen av att vara en lokal återförsäljare och samtidigt ha fördelarna med att vara en del av en större organisation. Det är en arbetsplats där kompetens och kundnära service går hand i hand.  

 

”Jag gillar kombinationen av att vara en liten lokal återförsäljare med en mycket nära kontakt med både kollegor och kunder, och samtidigt ha Dialect-kedjans samlade kompetens och andra fördelar i ryggen.”  

Frihet under ansvar

En viktig och värdefull aspekt som Johan lyfter är möjligheten att äga sina egna projekt från start till mål. Möjligheten att själv ansvara för sina kunder och case är en frihet som han verkligen uppskattar. 

 

”Det är otroligt skönt att få äga sitt case och sina kunder från början till slut, det är något som jag saknat enormt där jag jobbat tidigare.” 

 

Dialect genomsyras av en kultur som uppmuntrar till frihet och ansvarstagande. Här ges en verklig möjlighet att själv kunna sätta sin prägel på sitt arbete. Vilket bidrar till att man som anställd på ett engagerat sätt kan hjälpa och hantera kundernas behov.  


Väx med Dialect

Dialect är en arbetsplats där du kan växa professionellt och där du uppmuntras till kompetensutveckling. Uppskattar du som Johan att ha en nära relation till dina kunder, samtidigt som du har tryggheten av en större organisation i ryggen? Då kan Dialect vara det rätta stället för dig.


Dialect är inte bara en arbetsplats - det är en plats där du kan bygga en meningsfull karriär på dina villkor.    

Välj ditt företagscenter