Dialect Norrköping

Telefoni

Finns det något viktigare på företaget än att människor kan prata och kommunicera med varandra?
Så enkelt, men du har säkert märkt att det är en djungel därute. Varje dag ringer säljare med erbjudanden som ska vara billigare och bättre än det ni har. Telefoner ingår, eller inte. Det är service och molnväxlar och man vet snart varken ut eller in. Fakturorna kommer, men man är osäker på vad man betalar för. 


Då skulle det vara skönt att ha någon att hålla handen. Någon som kan guida en genom djungeln.
Vi på Dialect är en sådan hand.
Vi tar ett helhetsgrepp. Vi ser över abonnemangen, vi ser till att ni har den bästa utrustningen.


Det som ingår i våra tjänster kring Telefoni är:

Mobilabonnemang

Abonnemangsanalys

Hårdvara som mobiltelefoner och tillbehör
Hantering av mobila enheter – MDM
Molnväxlar
Personlig SvarsserviceAbonnemang - Håll koll på kostnaderna
 

Vi jobbar oberoende med alla de stora operatörerna på den svenska marknaden för att hjälpa dig och ditt företag att hitta de mest förmånliga avtalen för er verksamhet så att ni kan ha full koll på era mobila kostnader.

Telia

Telenor

Tre

Tele2Rätt modell för era behov

Vare sig man gillar det eller ej är mobiltelefonen en av de saker som man nästan alltid har med sig och blir på så vis ett väldigt personligt arbetsverktyg, det är därför viktigt att hitta något som man verkligen trivs med.
Vi hjälper dig att hitta de modeller som passar just era behov och budget.Tillbehör - Förenkla ditt arbete och skydda din enhet

Du kanske jobbar mycket på språng eller ofta sitter vid datorn samtidigt som du kommunicerar i telefonen? I båda fallen är ett bra headset viktigt för att du ska kunna jobba effektivt och bekvämt, många av oss har tidigare känt ansträngningen i axeln efter att ha klämt telefonen mot kinden under längre samtal. 
Vi erbjuder headset från de flesta större fabrikatörerna.
Din telefon är din ständiga följeslagare så är det viktigt att du skyddar den från början för att slippa dyra reparationer av skärmar och andra missöden.
Vi erbjuder ett stort urval av skydd för de flesta aktuella modeller av telefoner så att du ska kunna hitta något som du trivs med. 

Välj ditt företagscenter