Dialect Norrköping

Nätverk, sladdar, WiFi, datorer, maskiner och människor

Det finns inget som är så älskat och hatat på företag som maskinerna. Kärleken till dem är oändlig när de fungerar, men vänds till hat när det krånglar.
Ibland vill man ge dem en snyting men man kan sällan skylla på maskinerna i sig. Oftast handlar det om att fel maskiner är kopplade till otillräckliga nätverk, servrar som inte pratar med varandra som de ska, kopiatorer som inte fått den omvårdnad de kräver och programvara som längtar efter en uppdatering.

 

Skulle det inte vara skönt om det fanns någon som tog hand om allt det här? Det finns det!
Vi på Dialect är specialister på att bygga kärleksfulla relationer mellan människor och maskiner. 


Det här är sådant vi gör inom Hårdvara:

Copy och print
Nätverk och WiFi
Servrar
Datorer
Konferensutrustning och konferensrumMolntjänster - Vill du slippa oroa dig för servern på kontoret?


Molntjänster som bland annat Microsoft 365 är ett smart sätt att slippa behöva investera i egen infrastruktur som ska stå på kontoret, du kommer istället åt din mail, dina program och filer vart du än är och oavsett vilken enhet du jobbar på för stunden, det kan vara datorn, mobilen eller surfplattan.Hårdvara - Dags att förnya sig?

Alla har vi suttit där och blivit frustrerade över att datorn börjar bli långsam eller skärmen frusit igen.


Vi finns här för att hjälpa dig hitta rätt ny dator oavsett om det är stationärt eller bärbart, självklart kan vi även hjälpa dig komma igång och se till att du får med all din tidigare information över till din nya dator.


Vi är leverantör av datorer från bland annat, HP, Dell, Lenovo och Apple.
Support - Vi kan vara er externa IT-avdelning

Utöver ett brett sortiment av hårdvara, mjukvara och molnlösningar så erbjuder vi även support och stöttning för att se till att allt fungerar i er miljö.
Vi kan hjälpa er små som stora utmaningar oavsett om det rör nätverk, affärssystem, installationer eller service.Välj ditt företagscenter