Dialect Kungsbacka

Förstklassig telefoni för framgångsrik företagskommunikation

Effektiv företagskommunikation utgör en grundläggande byggsten för framgång, och på Dialect förstår vi vikten av att erbjuda er en heltäckande lösning för era behov inom telefoni och kommunikation. Vårt mål är att förenkla er resa genom den ibland komplexa världen av telefoni och erbjuda er en stabil grund för era kommunikationssträvanden.

Skräddarsydda mobilabonnemang och abonnemangsanalys

Vi erbjuder skräddarsydda mobilabonnemang som ger er flexibilitet och täckning, vilket möjliggör smidig och effektiv kommunikation, oavsett var ni befinner er. För oss är det av största prioritet att hålla er uppkopplade och tillgängliga när det behövs som mest.


Vid behov genomför vi noggranna analyser av era befintliga abonnemang för att säkerställa att ni har de mest kostnadseffektiva alternativen som passar er verksamhet perfekt. Detta innebär att ni kan optimera era telefoniutgifter och använda era resurser på bästa sätt.

Pålitlig och säker telefoni och kommunikation

Vi inser att säkerheten för era mobila enheter är av yttersta vikt. Därför erbjuder vi tekniskt avancerade system för hantering av mobila enheter (MDM) som gör det enkelt att konfigurera enheter och ställa in säkerhetsparametrar. Detta ger er även möjlighet till fjärrstyrning, vilket säkerställer en stabil och säker drift.


Inom företaget är kommunikationen avgörande för samarbete och effektivitet. Våra kommunikationsradiolösningar garanterar smidig och pålitlig intern kommunikation, oavsett om det handlar om teamkoordinering eller säkerhetsändamål.

Smidiga telefonväxlar och avancerade molnväxlar

Våra telefonväxlar erbjuder avancerade funktioner som skapar en strukturerad och effektiv kommunikationsmiljö för ert företag. Detta ökar inte bara er produktivitet utan även er driftsäkerhet, vilket är avgörande för framgångsrik kommunikation.


Med våra molnväxlar får ni skalbara och flexibla kommunikationslösningar utan behov av komplex hårdvara. Det innebär att ni enkelt kan anpassa era funktioner och användare efter behov och koppla samman företagets olika kommunikationsenheter för en enklare och mer effektiv kommunikation.

Fördelaktiga företagslösningar för telefoni och kommunikation

Dialects fokus är att erbjuda er den mest fördelaktiga och integrerade lösningen för era telefoni- och kommunikationsbehov. Vi hjälper er att hålla er uppkopplade, produktiva och säkra, vilket är avgörande för att driva er verksamhet framåt.


Kontakta Dialect Kungsbacka för hjälp med er företagstelefoni!

Mobilabonnemang

Det är en djungel och det spelar ingen roll om man är privatperson eller företag. Man är aldrig säker på att man valt rätt. Dialect är inte bundna till någon mobiloperatör, så vi kan erbjuda det som är bäst för er och du kan vara säker på att ni inte kommer betala för mycket.

Molnväxlar

Förr var telefonisten den som satt på all information. Med en molnväxel är den tillgänglig för alla. Speciellt bra för företag med medarbetare som arbetar på olika orter.

Abonnemangsanalys

Våra kunder sparar mellan 20 och 30 procent på att vi får se över deras telefoni. Behöver du fler argument?Våra kunder sparar mellan 20 och 30 procent på att vi får se över deras telefoni. Behöver du fler argument?

Säkerhet för mobila enheter – MDM

När alla går omkring med hela företagets information i fickan inser man att det är en säkerhetsrisk som ska tas på allvar.

Personlig svarsservice

Du behåller din plats i kön. Nä, inte nödvändigtvis. Med personlig svarsservice är det alltid en riktig människa som svarar i telefon även om ni är upptagna. Personligt och på riktigt! 

Komradio

Välj ditt företagscenter