Dialect Kungsbacka

Framtidsinriktade IT-lösningar för företag

Inom affärsverksamheter spelar effektiviteten hos maskiner och IT-infrastruktur en avgörande roll. Dessa teknologiska resurser är centrala för dagens arbetsflöden, och små hinder kan få stora konsekvenser. Det kan vara så enkla saker som felkopplade maskiner, ovilliga servrar, ouppdaterad programvara eller nätverk som inte uppfyller kraven. Dessa små detaljer, om de inte hanteras noggrant, kan skapa frustration och störa arbetsprocesserna.

Vi har IT-lösningen för era behov

På Dialect strävar vi efter att eliminera era IT-bekymmer. Genom vårt proaktiva teknikstöd, förstklassiga expertis och säkerhetsmentalitet i alla våra IT-lösningar, säkerställer vi att din tekniska infrastruktur fungerar sömlöst. Det ger dig möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet utan avbrott.

Hårdvarulösningar

Copy och Print

Optimal hantering av dokumentflöden och arbetsprocesser.

 

Nätverk och WiFi

Vi skapar robusta nätverksarkitekturer som inte bara är snabba och pålitliga, utan också säkra. Våra skräddarsydda WiFi-lösningar garanterar en sömlös och snabb trådlös upplevelse för dina anställda och kunder.  Vi övervakar alla nätverk i realtid 24/7 och har automatiska åtgärder på plats för t.ex. avbrott, uppdateringar och intrångsförsök. Allt för att arbeta så förebyggande som möjligt och inte bara med reaktiva åtgärder när det kanske redan är för sent.


Ofta handlar nätverk om att ha en extra 4G backup på sin fiber för att slippa avbrott, att alltid säkerställa att senaste uppdateringarna installeras vid företagets "inaktiva" timmar för att slippa avbrott och att förebygga intrång och andra skadliga åtgärder som kommer från utsidan.


Servrar

Våra kraftfulla och tillförlitliga serverlösningar är specialanpassade för din verksamhet, vilket säkerställer maximal prestanda och tillgänglighet.


Datorer

Vi erbjuder ett brett utbud av datorer, från stationära arbetsstationer till bärbara enheter, alla optimerade för produktivitet och säkerhet. Våra tekniker anpassar datorlösningar efter individuella behov. Vi levererar datorer med RMM, detta för att kunna övervaka aktivitet, ha tillgång till snabb support och alltid se till att t.ex. antivirus finns installerat och uppdaterat. Med hjälp av RMM ser vi till att viktiga uppdateringar av datorns mjukvara och program görs enligt scheman. Skulle akuta åtgärder behövas kan vi påskynda massuppdatering av företagets hårdvara.

Mjukvarulösningar

MFA (Multifaktorautentisering)


Med vår MFA-lösning får ni en extra säkerhetsnivå som kräver två eller flera autentiseringsmetoder för att skydda konton och system.


DKIM/DMARC


Våra DKIM/DMARC-lösningar hjälper dig att säkerställa e-postsäkerhet genom autentisering och verifiering av e-postmeddelanden.


Backup

Med regelbunden säkerhetskopiering av data minimerar vi risken för förlust vid olyckshändelser eller dataintrång.


RMM och XDR 

Givetvis arbetar vi med RMM (Remote Monitoring and Management) och XDR (Extended Detection and Response) för att ytterligare förstärka IT-säkerheten.

Vi optimerar din IT-infrastruktur

 

Vi förstår att varje företag är unikt, och därför skapar vi anpassade lösningar som passar dina behov. Låt oss optimera din IT-infrastruktur, så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt. Vi tar hand om varje detalj. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Copy och Print

Kopiatorer och skrivare, älskade när de fungerar och hatade när de krånglar. Det handlar mest om att ha rätt maskiner med rätt kapacitet, och sedan ge dem rätt omvårdnad och se till att de är uppkopplade på rätt sätt. Sådant är vi experter på.

Nätverk och WiFi

Nätverk och WiFi måste bara fungera. Om inte så stannar hela verksamheten, bokstavligen. Då duger inte ett hopkok av routrar och sladdar (vi har sett det mesta). Låt någon göra det ordentligt och från grunden, vi till exempel.

Servrar

Företag som förstår vikten av digitalisering förstår vikten av rätt serverkapacitet. De går hand i hand. Oavsett om ni behöver en enstaka serverlösning eller en kyld serverhall ser vi till att ni får den kapacitet och säkerhet ni behöver. 

Datorer

Alla har en (minst) och den ska bara fungera.

Konferensutrustning

Digitala möten, presentationer på skärmar och gruppsamtal. Jättebra, ända tills tekniken börjar krångla. Rätt prylar ger bättre möten.

Välj ditt företagscenter