Smarta kommunikationslösningar

Smarta kommunikationslösningar

Med Dialects Smarta kommunikationslösningar ökar produktiviteten samtidigt som företagets telefonikostnader ofta minskar och kundnöjdheten ökar. Tre viktiga faktorer oavsett storlek på företag. Utöver det ökar även flexibiliteten, säkerheten och samordningen som minskar risken för avbrott. 


Dialects kommunikationslösningar är ofta en strategisk investering för företag och det ger en betydande konkurrensfördel. Tjänster som vi erbjuder inom smarta kommunikationslösningar är Dialect Flex, Dialect Mobil och Dialect Svarsservice.


Ellen Skrivbord  


Dialect Flex – molnbaserad telefonväxel


Dialect Flex är en operatörsoberoende och molnbaserad telefonväxel. En smidig, skalbar och mycket flexibel kommunikationsplattform som passar företag i alla storlekar. Med en snabb och enkel installation möjliggör Dialect Flex att du kan integrera all din företagskommunikation på en enda enhetlig plattform. Oavsett om du föredrar att använda en dator, en fast telefon eller din mobiltelefon, så erbjuder Dialect Flex en sömlös lösning. 


Detta innebär att du kan säga adjö till krångliga och splittrade kommunikationssystem. Istället kan du fokusera på det som verkligen är viktigt för din verksamhet.


Flexibelt system med många valmöjligheter


Med Dialect Flex kan du enkelt hantera användarstatus, röstbrevlådor, kösystem, följa statistik över era samtal, schemalägga öppettider och vidarekoppla samtal till andra användare i växeln. Det ger oss möjligheten att anpassa er kommunikationslösning precis efter era behov.


Dessutom är Dialect Flex designat för att smidigt interagera med era befintliga system. Vi kan alltså koppla samman Dialect Flex med era befintliga verktyg. Exempelvis med plattformar som Microsoft Teams, Salesforce, Microsoft Dynamics 365, HubSpot, Zendesk, SAP C4C, Supportpal och Pyramid.


Tjänsten är också kompatibel med både bordstelefoner och trådlösa DECT-telefoner. Det ger dig maximal flexibilitet att lägga till eller ta bort funktioner.


Abonnemangsanalys_stor  


Dialect Mobil – företagsabonnemang på dina villkor


Telefonikostnader utgör ofta ett bekymmer, särskilt för mindre företag. Därför är det avgörande för oss att hitta lösningar som är kostnadseffektiva samtidigt som de upprätthåller hög kvalitet och funktionalitet.


På Dialect erbjuder vi ett eget mobilabonnemang som en flexibel lösning med möjlighet till ingen bindningstid. Samtidigt som en av våra styrkor ligger i det nära samarbete vi har etablerat med de ledande mobiloperatörerna, inklusive Telia, Telenor, Tele2 och Tre. Vi strävar alltid efter att skapa en upplevelse där ni inte bara är nöjda, utan där ni känner er mer än nöjda med våra tjänster.


Genom våra partnerskap med de främsta mobiloperatörerna garanterar vi högkvalitativ telefoni och pålitlig täckning. Detta skapar en trygg kommunikationslösning för ert företag.


Varför slösa mer tid och energi på krånglig telefoni? Med vår pålitliga och flexibla lösning kan ni fokusera på det som är viktigast för er verksamhet, medan vi tar hand om er kommunikation på ett sömlöst och effektivt sätt.


Dialect Svarsservice – missa aldrig mer ett viktigt samtal


Dialect Svarsservice är en oumbärlig lösning för företag som strävar efter att erbjuda en förstklassig nivå på kundservice. Vår professionella och vänliga svarsservice är utformad för att säkerställa att era kunder får den uppmärksamhet och service de förtjänar.


Med Dialect Svarsservice kan du vara säker på att dina kunder alltid blir bemötta på ett trevligt och professionellt sätt. Våra kundtjänstarbetare tar emot inkommande samtal med företagets namn och den hälsningsfras som ni önskar. Det skapar en personlig anknytning och ger era kunder en positiv upplevelse från första stund.


Genom att outsourca er svarsservice till oss kan ni koncentrera er fullt ut på er kärnverksamhet. Dialect Svarsservice är flexibel och kan anpassas efter era specifika behov. Vi erbjuder tilläggstjänster som bokning direkt till ert webbaserade system eller en svarstjänst som är tillgänglig dygnet runt, 24/7. Det betyder att ni aldrig behöver missa en affärsmöjlighet, oavsett tid på dygnet.


Sammanfattningsvis kan ni som företag använda Dialects Smarta kommunikationslösningar utefter era egna behov, som var och en för sig eller alla tjänster tillsammans. Genom att kombinera Dialect Flex, Dialect Mobil och Dialect Svarsservice får du en sammanhängande och praktisk upplevelse som förenklar arbetsdagen och förbättrar kommunikationen både kollegor emellan och ut mot kund.

2023-10-11
Välj ditt företagscenter