Microsoft Guldpartner sedan 2016

Microsoft Guldpartner sedan 2016

Vi kan stoltsera med att vi sedan 2016 har innehaft titeln som Microsoft Guldpartner. Som Guldpartner har vi uppfyllt Microsofts flera krav och standarder för bland annat kompetens, prestanda och kundnöjdhet.  


Mer än bara en utmärkelse 


Att tilldelas Microsoft Guldpartner är en utmärkelse som endast tilldelas företag som har visat en utomordentlig kompetens och ett engagemang för Microsoft och dess teknologier. För att ha möjlighet till denna kvalitetsstämpel, krävs bland annat certifierade experter inom olika områden. Allt från molntjänster och infrastruktur till utveckling och dataanalys. Vilket i sin tur innebär att våra team är ordentligt insatta i de senaste trenderna och teknologierna inom Microsofts omfattande system.  


En kvalitetsstämpel 


På Dialect strävar vi alltid efter att inte bara möta, utan också överträffa våra kunders förväntningar. Vilket vår status som Microsoft Guldpartner bekräftar. Då det är en garanti för att vi ständigt strävar efter innovativa och progressiva sätt att driva våra kunders affärer framåt. Genom att vara en Microsoft Guldpartner binder vi oss inte bara till en standard, utan till en kontinuerlig strävan efter att alltid ligga i framkant och även se till att positionera våra kunder där. Utmärkelsen fungerar som en kvalitetsstämpel och symboliserar vårt åtagande att vara mer än en leverantör.  


Fördelar för dig som kund 


Att välja en Microsoft Guldpartner som din IT-leverantör ger en rad fördelar. Först och främst kan vi garantera en teknisk expertis och en omfattande tillgång till de senaste Microsoft-teknologierna. Våra certifierade experter uppdaterar regelbundet sina färdigheter för att hålla sig i framkant och möta de ökande kraven från det snabbt föränderliga teknologilandskapet.  


En annan fördel är att vi har en nära support med Microsoft, vilket ger dig som kund en betydande konkurrensfördel. Då det innebär att vi kan lösa problem effektivt och hålla din verksamhet i gång utan onödiga avbrott.  


Fortsatt kompetensutveckling  


För att fortsatt behålla Guldpartner-statusen krävs ett kontinuerligt engagemang och kompetensutveckling. Vilket betyder att våra anställda upprätthåller olika Microsoft-certifieringar inom Dynamics 365 och har expertkompetens inom bland annat Cloud Platform, Data Analytics och Windows.  


För att kvalificera oss för dessa krav måste vi regelbundet klara olika certifieringsprov och uppfylla olika krav för försäljning och kundnöjdhet. Det är genom denna konsekventa insats som vi inte bara behåller vår Guldpartner-status utan också stärker vår förmåga att leverera överlägsna IT-lösningar till våra kunder.  


    Dialect-Microsoft-Guldpartner-1   


Bilden är från vår senaste 4-dagars utbildning där 15 av våra duktiga IT-tekniker lärde sig mer om Microsofts olika produkter under ledning av Ian Ellis.


Mer än bara en leverantör 


Väljer du Dialect som din IT-partner får du inte bara teknisk expertis inom våra tjänsteområden, du blir också en del av en företagsfamilj som värnar om din långsiktiga framgång. Vi är mer än bara en leverantör; vi är din partner för att driva din verksamhet mot en mer digital framtid.  


Med trygghet, kompetens och en passion för att överträffa dina förväntningar vill vi på Dialect vara det självklara valet för innovativa IT-lösningar. 

2023-11-29
Välj ditt företagscenter