Dialect Huddinge

IT

Vi hjälper företag över tröskeln till ett modernt och effektivt IT-system.

Det finns inget som är så hatat och älskat på företag som maskinerna. Kärleken till dem är oändlig när de fungerar, men vänds till hat när det krånglar. Ibland vill man ge dem en snyting men man kan sällan skylla på maskinerna i sig. Oftast handlar det om att fel maskiner är kopplade till otillräckliga nätverk, servrar som inte pratar med varandra som de ska, kopiatorer som inte fått den omvårdnad de kräver och programvara som längtar efter en uppdatering.

 

Skulle det inte vara skönt om det fanns någon som tog hand om allt det här? Det finns det! Vi på Dialect är specialister på att bygga kärleksfulla relationer mellan människor och maskiner.

Telefoni

Som kund till Dialect Huddinge ser vi till att du får hjälp hela vägen, så du kan fokusera på det du är bäst på.

Finns det något viktigare på företaget än att människor kan prata och kommunicera med varandra? Så enkelt, men du har säkert märkt att det är en djungel därute. Varje dag ringer säljare med erbjudanden som ska vara billigare och bättre än det ni har. Telefoner ingår, eller inte. Det är service och molnväxlar och man vet snart varken ut eller in. Fakturorna kommer, men man är osäker på vad man betalar för. 


Då skulle det vara skönt att ha någon att hålla handen. Någon som kan guida en genom djungeln. Vi på Dialect är en sådan hand. Vi tar ett helhetsgrepp. Vi ser över abonnemangen, vi ser till att ni har den bästa utrustningen. Personlig svarsservice kanske är vad ni behöver eller en molnväxel. Funderat på Komradio? I så fall ordnar vi så att ni får de som passar er och till ett bra pris. 


Ring oss idag, vi ordnar det här!

Välj ditt företagscenter