Dialect Göteborg

Telefoni för effektiv företagskommunikation

Effektiv företagskommunikation är en hörnsten för framgång, och på Dialect förstår vi vikten av att erbjuda er en heltäckande lösning för era telefoni- och kommunikationsbehov. Vi strävar efter att förenkla er väg genom den komplexa telefoniarenan och erbjuda er en pålitlig grund för er kommunikation.

Mobilanalys och skräddarsydda företagsabonnemang

Med våra skräddarsydda mobilabonnemang får ni flexibilitet och täckning som möjliggör smidig och effektiv kommunikation, oavsett var ni är lokaliserade. Det handlar om att hålla er uppkopplade och tillgängliga när det behövs som mest.

 

Vi genomför noggranna analyser av era befintliga abonnemang för att säkerställa att ni har de mest kostnadseffektiva alternativen som passar er verksamhet. Det innebär att ni kan optimera era telefoniutgifter och använda resurserna på bästa möjliga sätt.

Tekniskt avancerade säkerhetssystem och MDM-lösningar för era mobila enheter

Säkerheten för era mobila enheter är av yttersta vikt. Med våra avancerade system för hantering av mobila enheter (MDM) kan ni enkelt konfigurera enheter och ställa in säkerhetsparametrar. Det ger även möjlighet till fjärrstyrning, vilket säkerställer en stabil och säker drift.

 

Inom företaget är kommunikation nyckeln till samarbete och effektivitet. Därför tillhandahåller vi kommunikationsradiolösningar som säkerställer smidig och pålitlig intern kommunikation, oavsett om det handlar om teamkoordinering eller säkerhetsändamål.

Telefonväxlar med komplexa egenskaper och skalbara molnväxlar

Våra telefonväxlar erbjuder avancerade funktioner som skapar en strukturerad och effektiv kommunikationsmiljö för ert företag. Detta ökar inte bara er produktivitet utan även er driftsäkerhet, vilket är avgörande för framgångsrik kommunikation.

 

Våra molnväxlar erbjuder skalbara och flexibla kommunikationslösningar utan behov av komplex hårdvara. Det innebär att ni enkelt kan anpassa era funktioner och användare efter behov och koppla samman företagets olika kommunikationsenheter för en enklare och mer effektiv kommunikation.

Fördelaktiga lösningar för telefoni och kommunikationDialects fokus är att erbjuda er den mest fördelaktiga och integrerade lösningen för era telefoni- och kommunikationsbehov. Vi hjälper er att hålla er uppkopplade, produktiva och säkra, vilket är avgörande för att driva er verksamhet framåt.

 

Ta kontakt med oss på Dialect Göteborg via formuläret nedan!

Mobilabonnemang

Det är en djungel och det spelar ingen roll om man är privatperson eller företag. Man är aldrig säker på att man valt rätt. Dialect är inte bundna till någon mobiloperatör, så vi kan erbjuda det som är bäst för er och du kan vara säker på att ni inte kommer betala för mycket.

Molnväxlar

Förr var telefonisten den som satt på all information. Med en molnväxel är den tillgänglig för alla. Speciellt bra för företag med medarbetare som arbetar på olika orter.

Abonnemangsanalys

Våra kunder sparar mellan 20 och 30 procent på att vi får se över deras telefoni. Behöver du fler argument?Våra kunder sparar mellan 20 och 30 procent på att vi får se över deras telefoni. Behöver du fler argument?

Säkerhet för mobila enheter – MDM

När alla går omkring med hela företagets information i fickan inser man att det är en säkerhetsrisk som ska tas på allvar.

Personlig svarsservice

Du behåller din plats i kön. Nä, inte nödvändigtvis. Med personlig svarsservice är det alltid en riktig människa som svarar i telefon även om ni är upptagna. Personligt och på riktigt! 

Komradio

Välj ditt företagscenter