Dialect Bredaryd

Telefoni och kommunikation

Finns det något viktigare på företaget än att människor kan prata och kommunicera med varandra? Så enkelt, men du har säkert märkt att det är en djungel därute. Varje dag ringer säljare med erbjudanden som ska vara billigare och bättre än det ni har. Telefoner ingår, eller inte. Det är service och molnväxlar och man vet snart varken ut eller in. Fakturorna kommer, men man är osäker på vad man betalar för. 


Då skulle det vara skönt att ha någon att hålla handen. Någon som kan guida en genom djungeln. Vi på Dialect är en sådan hand. Vi tar ett helhetsgrepp. Vi ser över abonnemangen, vi ser till att ni har den bästa utrustningen. Personlig svarsservice kanske är vad ni behöver eller en molnväxel. Funderat på Komradio? I så fall ordnar vi så att ni får de som passar er och till ett bra pris. 


Ring oss idag (om du kan), vi ordnar det här.


Det som ingår i våra tjänster kring Telefoni och Kommunikation är:

    • Mobilabonnemang
    • Abonnemangsanalys
    • Hantering av mobila enheter – MDM
    • Personlig svarsservice
    • Komradio
    • Molnväxlar

Mobilabonnemang

Det är en djungel och det spelar ingen roll om man är privatperson eller företag. Man är aldrig säker på att man valt rätt. Dialect är inte bundna till någon mobiloperatör, så vi kan erbjuda det som är bäst för er och du kan vara säker på att ni inte kommer betala för mycket.

Abonnemangsanalys

Våra kunder sparar mellan 20 och 30 procent på att vi får se över deras telefoni. Behöver du fler argument?Våra kunder sparar mellan 20 och 30 procent på att vi får se över deras telefoni. Behöver du fler argument?

Säkerhet för mobila enheter – MDM

När alla går omkring med hela företagets information i fickan inser man att det är en säkerhetsrisk som ska tas på allvar.

Personlig svarsservice

Du behåller din plats i kön. Nä, inte nödvändigtvis. Med personlig svarsservice är det alltid en riktig människa som svarar i telefon även om ni är upptagna. Personligt och på riktigt! 

Komradio

Molnväxlar

Förr var telefonisten den som satt på all information. Med en molnväxel är den tillgänglig för alla. Speciellt bra för företag med medarbetare som arbetar på olika orter.

Välj ditt företagscenter