Året 2022!!

Året 2022!!

Sammanfattning av året som gått.

Lucia har ridit vidare och julafton står snart för dörren! För min egen del så känns det som att den här hösten har gått undan med en väldig fart, och man hann knappt uppfatta när vi klev in i den från början relativt varma hösten som vi hade här.DET HAR OCKSÅ för min del varit en höst med väldigt mycket i kalendern, där jag både hunnit med en tripp till Frankrike, varit runt om i Sverige på olika utbildningar och event, samt en massa affärer på hemmaplan, vilket känns hur kul som helst! Så nu försöker jag landa och knyta ihop det här året och hoppas på att nästa år blir ännu bättre trots det rådande världsläget. Vi har hunnit gå igenom en hel del tjänster i de numren jag fått bidra med vår kunskap och det är väldigt roligt att se den fina responsen från alla inlägg. Jätteroligt att så många hört av sig och vill veta mer om det tjänster jag skrivit om och vad mer vi kan erbjuda på Dialect.DIALECT ÄR som jag skrev i min första artikel en marknadsledande leverantör till små och medelstora företag, där vi erbjuder helhetslösningar inom allt från IT, telefoni, copy/print, fordonslösningar, produkter och affärs-, tid- och orderhanteringssystem. Vi finns som franchise utspridda över hela landen men just vårt företag driver fem kontor i Norrtälje, Östhammar, Uppsala, Täby samt inne på Torsplan i Stockholm City. Vi har under det senaste året vuxit och anställt flera duktiga kollegor, vilket vi ser ut att fortsätta med även under nästa år. Jättekul att kunna växa i dessa tider, då det även betyder att vi kan erbjuda ännu bättre service och hjälpa ännu fler kunder i deras utmaningar till att hitta smarta digitaliserade lösningar.
I MIN FÖRSTA ARTIKEL så skrev jag en del om alkolås. Vi kan nu även meddela att vi är ensamma i Norrtälje att kunna erbjuda installation, kalibrering och service av Villkorade Alkolås från Dignita. Vi erbjuder fortsatt bärbara alkoholmätare från både Dräger och Dignita som fungerar för alla. Hör av er så hjälper vi er att se till att både du och kollegorna håller våra vägar säkrare! En annan artikel som också fick mycket respons var den om körjournaler! Där var det många som fick upp ögonen för hur mycket tid och pengar man kan spara, genom att automatiskt logga sina körningar istället för att sitta och skriva ner för hand, och även i vissa fall gissa sig fram. Med en automatisk körjournal blir det dessutom lättare att gå tillbaka och se historiken och användandet av fordonen vid en eventuell revision eller granskning.SÅ NÄR NI NU sitter i vinter och smälter julmaten, tänk igenom en snabbis på alla de där jobbiga eller osäkra momenten i ert företags vardag, så kontaktar ni mig eller mina duktiga kollegor och ser vad vi kan göra för att göra er arbetsvardag effektivare och mindre trasslig. Oavsett om det är en telefonväxel, mail och Microsoft 365, telefoner och datorer eller kanske ett helt nytt affärssystem ni behöver, vi kan hjälpa er!TACK FÖR I ÅR alla läsare och stort tack till Wilhelmina på Mitt Roslagen för denna fantastiska tidning!


God Jul och Gott Nytt År, önskar jag och gänget på Dialect!Detta är en nedkortad version av en annonsartikel som publicerades i Mitt Roslagen den 15/12 2022.

2022-12-15
CONNECTEDCAR
Välj ditt företagscenter