Vi gör det enkelt att arbeta smart

Välkommen till en ny vår med Dialect!

Det nya året har rivstartat och har gett en rejäl skjuts med nya satsningar och möjligheter. Planerna för det nya året är satta och trycket är högt – inte minst här hos oss- och jag ser med tillförsikt fram emot en riktigt inspirerande vår!

Intensiva arbeten för att möta kraven i den nya dataskyddsförordningen som träder i kraft den 25e maj pågår för fullt och samtidigt som vi nu städar upp i hanteringen av vår data kan vi hitta nya möjligheter att utveckla våra affärer framåt och jobba smartare.

Alla inom Dialect jobbar stenhårt för att skapa de bästa it-lösningarna för dig som kund och vi vill göra det enkelt för dig att arbeta smart. Vi samarbetar med Sveriges största operatörer och leverantörer för att bygga de lösningar som passar för just din verksamhet. Och eftersom vi strävar efter att hela tiden finnas nära till hands för dig när du behöver oss har vi lanserat en supporttjänst som är öppen dygnet runt, året om. Du får tillgång till våra duktiga tekniker som ger snabb hjälp och ser till så att du kan fokusera på din egen affär och slippa teknikstrulet.

Vi har rivstartat året med flera nyheter och laddat upp med fina kampanjer. Just nu har vi ett kanonerbjudande på vår molnväxel Dialect Unified där vi bjuder både nya och befintliga kunder på 3 fria månader. Hör av dig till ditt närmaste företagscenter, så berättar vi mer.

Nu spänner vi bågen för ett framgångsrikt 2018!

Bodil, VD