Tilläggsfunktioner - Dialect Unified

Dialect Unified är en flexibel telefonväxel som kan anpassas efter användarnas behov.
Med tilläggspaketet kan du enkelt skräddarsy din växels möjligheter i takt med att företaget växer.

Tilläggsfunktioner

Följande är tilläggsfunktionerna till Dialect Unified:

Statistik

Att veta hur företagets samtalsmönster ser ut är en mycket värdefull informationskälla för bland annat kundvård och bemanning. Unified innehåller därför en sofistikerad generator för statistikrapporter där kunder kan ta ut en bred flora av information om inkommande samtal, samtalsmönster och samtalsspecifikationer.

Home

Med Home är det enkelt att styra och använda växeln, sätta och ändra hänvisningar, logga in och ut användare ur grupper, ändra välkomstmeddelanden för inkommande samtal, ställa in öppettider och mycket mer.

Konferens

I Unified finns en inbyggd konferenstjänst som tillåter dig att hålla telefonkonferensmöten. Konferensrummen finns i olika storlekar baserat på antalet deltagare och kan modereras via en speciell PIN-kod.

Telefonist

För att kunna ge kunder ett professionellt bemötande och att den som besvarar samtalet har all nödvändig information för att hjälpa kunden har vi utvecklat Telefonisten. Telefonistlösningen i Dialect Unified ger möjlighet för telefonisten att koppla samtal, se status på användare, sätta och ta bort hänvisningar med mera.

Utbildning

För att säkerställa att du som kund har alla rätt förutsättningar att jobba så effektivt som möjligt har vi tagit fram fyra separata utbildningar. Välj mellan användar-, telefonist-, statistik- och administratörsutbildningen.

Utländska nummer

Har du kontor utomlands men vill besvara samtalen i Sverige? Med Utländska nummer kan du få ett lokalt nummer i ett flertal länder och låta alla inkommande samtal automatiskt kopplas vidare till ditt svenska växelnummer.

Virtuell fax

Med Dialect Virtuell Fax kan ni skicka och ta emot fax lika enkelt som ni hanterar vanliga e-postmeddelanden. Alla fax som skickas till företaget distribueras automatiskt till valda epostadresser inom företaget. Användarna kan dessutom skicka fax direkt från skrivbordet.

Prata med Stockholm City
om tilläggsfunktioner hos Dialect Unified

Antal anställda
1-9
10-19
20-29
30+
Stockholm City
Johan Nordin
Norra stationsgatan 68A
113 65 Stockholm

Tel: 010-601 38 00
Så här hanterar vi dina personuppgifter...

För oss på Dialect har det alltid varit viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och bra sätt. Med anledning av den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) har vi därför uppdaterat vår integritetspolicy, som bland annat beskriver hur och varför vi sparar dina uppgifter. Läs hela vår integritetspolicy här »

Läs mer »