Huvudfunktioner - Dialect Unified

Dialect Unified är en flexibel telefonväxel som kan anpassas efter användarnas behov.
Grundpaketet innehåller allt du behöver för att snabbt komma igång och passar de flesta små och medelstora företag. I takt med att företaget växer kan man enkelt lägga till fler användare och funktioner.

Basfunktioner

Följande funktioner ingår som standard när du köper baspaketet Dialect Unified Flex:

Samtalsgrupper med kö- och välkomstmeddelande

Skapa samtalsgrupper för t ex Försäljning och Kundtjänst och låt flera personer svara på samma nummer. Inkommande samtalstyrs till samtliga telefoner i gruppen. Bygg på med köer, välkomstmeddelanden och nattsvar.

Kalendersynk

Kalendersynkronisering är en synkronisering mellan en Microsoft Exchange®-kalender och Unified, vilket innebär att bokningar i kalendern blir hänvisningar av telefonen. Med denna funktion hanteras hänvisningar och statusuppdateringar automatiskt

Valfri telefon (mobil, fast, dator)

Tjänsten gör det möjligt att välja den telefontyp som passar er som användare bäst – fasta telefoner, mobiltelefoner, DECT-system, appar i mobilen och PC-baserade klienter, s.k. ”softphones”.

Mobil gruppvakt

Funktionen mobil gruppvakt förhindrar att gruppsamtal skickas till användares personliga mobilsvar då mobiltelefonen inte är tillgänglig, exempelvis om telefonen är upptagen, saknar mottagning eller är ställd i flygplansläge

Personlig kö

Precis som med grupper kan du som enskild användare också förses med en kö för samtal som kommer till ditt direktnummer.

Direktmeddelanden

I Unified finns det en effektiv chattfunktion som gör att du enkelt och snabbt kan kommunicera med kollegorna.

Valbar nummervisning

Du kan enkelt välja vilket nummer du ska visa när du ringer i Dialect Unified. till exempel kan du visa ditt mobilnummer, direktnummer, huvudnumret, ett gruppnummer eller kanske dolt nummer.

Kortnummer

Alla användare i växeln får ett varsitt 4-siffrigt kortnummer.

Samtidig ringning

Använder du flera telefoner kan du välja hur det ska ringa på dessa. Inkommande samtal kan ringa på flera av dina telefoner samtidigt – välj själv i vilken du ska svara.

Röstbrevlåda

Både användare och grupper kan ha en röstbrevlåda så att ni aldrig tappar ett samtal.

Telefonbok

En telefonbok som innehåller alla dina kollegor, alla företagets grupper och dina externa kontakter. Skapa dina egna favoritlistor och importera Outlook-kontakter.

Motringning

Motringning betyder att när du ringer upp ett visst nummer så kommer växeln ringa upp både dig och mottagaren. Det här är ett användbart förfarande till exempel då du är i utlandet och det är billigare att ta emot samtal än att ringa.

Hänvisningssystem

Förutom snabbknapparna finns även ett mer avancerat hänvisningssystem där man kan specificera om man är t ex på semester eller tjänsteresa och när man kommer åter.

Alltid fria samtal via växeln

Med Unified betalar du ett fast pris per månad för tjänsten – där alla vanligt förekommande samtal genom växeln ingår. Inga överraskningar, enkelt att budgetera och enkelt att utöka lösningen när företaget växer.

Menyval (IVR)

Ger möjligheten att skapa talsvarsmeny där uppringaren själv styr samtalet till önskad funktion i ert företag. ”tryck 1 för…”

Koppla samtal

Med hjälp av den lättanvända appen flyttar du enkelt över ett samtal till en kollega, en grupp eller ett externt nummer. Välj själv om du bara ska flytta samtalet eller om du först vill ringa upp den person du ska koppla till.

Automatisk telefonist

Den automatiska telefonisten i Unified är ett automatiskt röstmeddelande som kan hantera samtal när du är hänvisad. Den automatiska telefonisten ger besked om frånvaroorsak och tidpunkt när du förväntas vara tillgänglig igen.

Status

Användare presenteras tydligt med realtidsstatus så du enkelt ser om kollegorna är tillgängliga eller upptagna. De kanske är i samtal, i möte eller på semester.

Auto in- och utloggning ur grupp

Korrekt status är viktigt för en effektiv kommunikation. I Unified finns därför möjlighet att bli automatiskt in- och utloggad ur grupper när en aktiv hänvisning startar eller avslutas. På detta sätt slipper gruppsamtal kopplas fram till personer inom företaget som exempelvis sitter i möte eller är på lunch.

Automatisk in- och utloggning ur grupp

Du loggas automatiskt ut ur alla anslutna grupper när du sitter i möte eller har en annan hänvisning. På detta sätt kan du vara säker på att inte få gruppsamtal kopplade till dig via växeln när du är upptagen.

Klicka och ring

Ring genom att enkelt klicka på ett telefonnummer på hemsidor, i mailsignaturer eller i dokument.

Prata med Stockholm City
om funktionerna hos Dialect Unified

Antal anställda
1-9
10-19
20-29
30+
Stockholm City
Johan Nordin
Norra stationsgatan 68a
113 65 Stockholm

Tel: 010-601 38 00
Så här hanterar vi dina personuppgifter...

För oss på Dialect har det alltid varit viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och bra sätt. Med anledning av den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) har vi därför uppdaterat vår integritetspolicy, som bland annat beskriver hur och varför vi sparar dina uppgifter. Läs hela vår integritetspolicy här »

Läs mer »