Dialect Abonnemangsanalys

Få kontroll på kostnaderna med rätt företagsabonnemang.

Spara din tid och få en komplett översikt över företagets abonnemang och ringvanor
Få en åtgärdsplan med möjliga kostnadsbesparingar och förbättringar
Få hjälp med att byta abonnemang och slipp kontakten med leverantörerna

Spara tusenlappar åt företaget varje månad!

Få kontroll på kostnaderna med rätt företagsabonnemang. Våra kunder sparar i genomsnitt 20-30% på att se över sina avtal. Vi analyserar företagets ringvanor och väljer ut de bästa företagsabonnemangen för just era behov. Alla anställda får unikt anpassade abonnemang och du får full kontroll på telefonikostnaderna.

Fyra enkla steg till ett bättre avtal

1. Komplett översikt

Företagets ringvanor och abonnemang dokumenteras anställd för anställd och sammanställs i en utförlig rapport.

2. Analys

Vi går igenom hela marknadens utbud och väljer ut de abonnemang som stämmer bäst överens med era behov och förutsättningar.

3. Förslag på åtgärder

Du får en skräddarsydd åtgärdsplan med den bästa lösningen för just ditt företag, inklusive en kostnadskalkyl över hur mycket ni kan spara.

4. Implementering

Om du vill hjälper vi till att implementera den nya lösningen enligt vår rekommendation och sköter kontakten mot leverantörerna.

Prata med Stockholm City
om vår Abonnemangsanalys

Stockholm City
Johan Nordin
Norra stationsgatan 68A
113 65 Stockholm

Tel: 010-601 38 00
Så här hanterar vi dina personuppgifter...

För oss på Dialect har det alltid varit viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och bra sätt. Med anledning av den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) har vi därför uppdaterat vår integritetspolicy, som bland annat beskriver hur och varför vi sparar dina uppgifter. Läs hela vår integritetspolicy här »

Läs mer »

Få en oberoende rekommendation utan köpkrav

Ta reda på hur mycket ni kan spara genom att byta mobilabonnemang inom företaget. Våra kunder sparar i snitt 25-30% på att vi ser över deras operatörsavtal. Spara tusenlappar varje månad genom att boka in en kostnadsfri abonnemangsanalys du med (värde 1 995 kr).

Hur går det till? Efter att du fyllt i en intresseanmälan ovan kommer en av våra företagsrådgivare kontakta dig inom kort. Ni bokar tid för möte och för att genomföra en komplett översyn av företagets alla abonnemang. Vi går igenom allt från bindningstider och månadskostnader till användningsmönster och behov. Självklart tar vi hänsyn till era befintliga och framtida behov.

Allt sammanställs i en utförlig dokumenterad åtgärdsplan som inkluderar en översikt med rekommendationer på möjliga besparingar. Självklart helt anpassad efter vad som är bäst för just er. Du väljer själv om du vill justera dina avtal enligt våra rekommendationer eller inte. Vill du så hjälper vi dig gärna med avtalsförhandlingarna mot de aktuella operatörerna. Men det är helt okej att fortsätta med din nuvarande lösning också. Inga ytterligare köpkrav tillkommer med analysen.

Tveka inte att kontakta oss och se vad varje anställd kan spara på att byta abonnemang. Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen för just er.

Allt det här ingår:

Sammanställning av företagets abonnemang och ringvanor

Översikt över möjliga besparingar

Unik anpassning av varje abonnemang

Dokumenterad åtgärdsplan

Hjälp med avtalsförhandlingar