Tävla om en mobil arbetsplats!

Samsung Galaxy Note 8

Denna mobil har en infinity-skärm som ger dig bättre överblick, du kan ha flera fönster öppna samtidigt. Det ger dig nya och bättre möjligheter att jobba effektivare och rationellare på din mobil.

Samsung DeX-station

Förvandla din Samsung Galaxy Note 8 till en arbetsstation med Samsung DeX. DeX är en dockningsstation för mobiler som gör det möjligt att använda telefonen som en stationär dator.

Microsoft Office 365 Business

Med Office 365 Business är de välbekanta verktygen som Word, Excel, PowerPoint och Outlook tillgängliga var och när du än behöver dem.

Fyll i formuläret och tävla om en mobil arbetsplats!

Nu har du chansen att vinna en mobil arbetsplats. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret.

Med DeX-stationen kopplar du enkelt in din Samsung Galaxy Note 8 mot en skärm, tangentbord och mus och kan jobba på samma sätt som på en dator. Med Office 365 från Microsoft blir din arbetsplats komplett.

 

Samsung Galaxy Note 8
Samsung DeX-station
Microsoft Office 365 Business

Jag vill delta i tävlingen och vinna en Mobil Arbetsplats!

Tävlingsvillkor: För att kunna delta i tävlingen ska du ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige. Tävlingsanmälan kan endast göras via www.dialect.se/tavling och endast under tävlingsperioden. Endast en vinnare dras och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen avslutas den 5 december 2017 kl 23.59 och vinnaren kontaktas via e-post följande vecka. Vi kommer inte att lagra personuppgifterna på de tävlande och kommer inte själva eller via annan part kontakta tävlande i marknadsförings- eller försäljningssyfte.