Dialect Business Center (Stockholm)

Innesäljare

Vad innebär tjänsten?

I rollen som Innesäljare ansvarar du för:

  • Proaktivt arbeta med merförsäljning av vårt erbjudande på befintliga kunder.
  • Du kommer att arbeta med försäljning på befintliga och nya företagskunder från vårt kundcenter på Södermalm, Stockholm.
  • Hjälpa utesäljare i leveransprocessen och mötesbokning.
  • Det är även viktigt att du är bekväm med telefonen som arbetsverktyg för att framgångsrikt boka in möten med kunder.
  • Fokus ligger i att bearbeta kunder i Stockholm med omnejd, varför B-körkort är ett krav.

Vem är du? 

  • Vi tror att du har god erfarenhet från försäljning och att du är målinriktad för att uppnå din budget. Du är bekväm med att presentera dina lösningar för våra kunders beslutsfattare som VD och annan ledande personal
  • Du bör ha erfarenhet från försäljning inom telekombranschen, men det är inget krav.
  • En lokal förankring och befintliga affärskontakter är ett stort plus.
  • Du har även höga karriärambitioner och strävar ständigt efter att utvecklas.
  • Vi fyller gärna rollen med någon som har rätt egenskaper och personlighet, så att ha flera års erfarenhet är inget måste men något som meriteras.

Som person drivs du av att utveckla andra att nå sin fulla potential. Du har vidare en god ekonomisk förståelse och drivs av att skapa positiva resultat. För att lyckas i rollen tror vi att du gillar struktur, ordning och reda samt motiveras av en omgivning med högt tempo. Vi tror också att du har en förmåga att själv driva frågor hela vägen in i mål för att skapa energi till gruppen. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande framtid där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå uppsatta mål. Du blir en viktig del av en företagskultur som präglas av mångfald, kundfokus, affärsmannaskap och entreprenörsanda. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och erbjuder utvecklande arbetsuppgifter i en ständigt utvecklande verksamhet.

För frågor och ansökning

För frågor om tjänster och/eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta: Martin Dahl, Försäljningschef, [email protected].

Om Dialect Business Center

Dialect Business Center levererar IT- och telefonilösningar till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop, oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande rådgivning erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Lösningarna innefattar bland annat mobil och fast telefoni, mobila och fasta växellösningar, support och drift av företagets IT-miljö samt tjänster inom området connected car och fleet management.