Dialect Stockholm City söker:

Sales Coordinator/Inside Account Manager

I denna roll kommer du ha två olika ansvarsområden. Sales Coordinator där du tillsammans med ett team hanterar våra största kunders beställningar och deras supportfrågor. I rollen som Inside Account Manager kommer du bli tilldelad fler befintliga small-kunder för att ansvara för deras tillväxt och kundnöjdhet.

Dialect är en kedja som funnits sedan 1995 och har 29 verksamheter runt om i Sverige. Denna tjänst är belägen på vårt kontor i centrala Stockholm vid Torsplan.

Vad?
Dina mål kommer bestå av intäkter, effektivitet och inte minst kundnöjdhet. Du kommer proaktivt kontakta främst befintliga kunder men också nya för att träffas via Webinar eller via telefonkontakt. Vi jobbar som ett team så du kan även få arbetsuppgifter som främjar hela teamet som att boka kundbesök åt våra Account Managers. Du kommer erbjuda våra kunder Telefoni och IT-lösningar som är skräddarsydda för varje kund.

Och du?
Du är först och främst kundorienterad och servicminded. Vi ser även att du inte är rädd för proaktivitet och är van att jobba med telefonen som arbetsverktyg. En stor fördel för alla inblandande är om du har erfarenhet från branschen men ”rätt” person är fortfarande det viktigaste. Vi tror också du är en tävlingsmänniska som gillar att vinna.  Vidare tror vi att du trivs i en föränderlig och entreprenöriell miljö som uppmanar till nytt tänkande och vill växa tillsammans med oss, länge.

Vad ger vi?
Vi är ett team med lång erfarenhet från branschen. Ett team som har väldigt roligt på jobbet. Vi erbjuder utveckling och utrymme för att växa dels genom eget ansvar och kreativitet men också genom utbildningar. Vi tror det är viktigt att ha kul på jobbet men också att privata livet skall fungera därför eftersträvar vi en bra ”Work Life Balance”.Vi lämnar stort utrymme för att vara med att påverka för vi är helt säkra på att det skapar en bättre arbetsplats.

Din personlighet:

  • Kundorienterad
  • Nytänkande och ser möjligheter
  • Lagspelare och vill vinna

Din erfarenhet:

  • Du ska ha 2 års erfarenhet av försäljning
  • Tidigare erfarenhet av budget och resultatarbete
  • Bra kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska

Intresserad?

Hör av dig till oss!

Carolina Råghall
E-post: [email protected]
Mb: 0704-979992

Skicka in ansökan här