Dialect levererar IT- och telefonilösningar till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning.

Dialect-Daniel om nya iPhone-släppen

Under de senaste tre månaderna har jag kollat timtals av YouTube-klipp på killar och tjejer som spekulerat i hur de nya modellerna ska se ut, vad de kommer heta, när de kommer osv. Internet har fullkomligt svämmat över av spekulationer den senaste tiden.

Så fick de bättre struktur på jobbet

När våren och sommaren kommer har Aquagate fullt upp. Företaget, med 15 anställda, jobbar med bevattnings- och fontänlösningar på exempelvis golfbanor, parker och kyrkogårdar. Samarbetet med Dialect Business Center i Stockholm sträcker sig långt tillbaka, med bland annat telefoni. Förra året utökade de samarbetet ytterligare för att hitta en smart IT-lösning.

Mer fika för inCup tack vare körsystem från Dialect

Kaffebranschföretaget inCup är riksleverantör med konceptet ”Godaste kaffet finns på jobbet”. Med Dialects FMS Körjournal har man ytterligare kortat servicetiden från beställning till nästa kopp av det goda kaffet hos sina kunder.

Så kan du undvika bilköerna

Connected Car, den uppkopplade bilen, introducerades 1996. Mycket har hänt på två decennier och för den som har bilen som arbetsplats finns det numera många tekniska lösningar som är användbara i jobbet.

Dialect-Daniel testar Samsung Galaxy S8

När jag började arbeta på Dialect för över sju år sedan handlade nästan allt om att en telefon skulle ha bra batteritid. Det är fortfarande en viktig faktor. Fram till nu! Nu kommer allt handla om att få så mycket skärm som möjligt.

Så kan ditt företag sänka kostnaderna

För alla företag som har någon form av fordonsflotta finns det mycket pengar att spara genom att optimera körningen och användningen av bilarna. Ett sätt att få kontroll över detta är att skaffa en elektronisk körjournal.

Vad du behöver tänka på när du outsourcar företagets IT-support

Många företag idag saknar en dedikerad resurs som tar emot inkommande samtal och har skurit ner eller helt avvecklat den interna IT-avdelningen. Orsaken till ett sådant tillvägagångssätt är ofta att effektivisera och spara pengar, men det finns samtidigt en risk att man tappar kontrollen över sina kommunikationslösningar.

Säker kontakt med brandsäkerhetsföretaget

Brandsäkerhetsföretaget Firesafe är lika mycket en producent och entreprenör som ett serviceföretag av brandskydd i stora byggprojekt och det ställer höga krav på företagets kommunikation.

Fem fördelar med en mobil växel

Det ringer, det ringer, skynda dig att svara! Det är många gånger som jag tänker - var ringer det? Varför svarar ingen? På bilfirmor, på banken,  i affärer lite överallt vart jag än går så tycker jag att det ringer med ingen svarar. Tänker på alla gånger jag ringer in till företag och inte får något svar. Blir lite ledsen och undrar om jag och mitt ärende inte var viktig.