Dialect levererar IT- och telefonilösningar till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning.

Lösenord på väg att försvinna

Enligt Researchföretaget Deloitte har idag ca 15 miljoner personer i Storbritannien tillgång till smartphones med fingertrycksavläsare. Av dessa använder 4 av 5 tekniken för att låsa upp mobilen.

Väntan är över – äntligen är den här!

Det var nog många iPhone-entusiaster som knappt kunde bärga sig när Tim Cook stod på scen i Steve Jobs Theater i september och sa ”One more thing…” och presenterade den nya iPhone X. Idag fick jag äntligen lägga vantarna på min iPhone X. Så efterlängtat!

Microsoft fasar ut Skype for Business

Microsoft har meddelat att man nu börjar tacka av Skype for Business och istället väver in tjänsten helt i sitt nya samarbetsverktyg Microsoft Teams. Microsoft har inte satt någon deadline för Skype for Business men på sikt vill man kunna migrera över kunderna till Teams.

Släng inte din gamla mobil – byt upp dig!

Många av oss använder mobiler som en förbrukningsvara som byts ut i takt med att det kommer en ny modell. Oavsett om du är en trogen iPhone-användare eller det är Samsung som är mest lockande är längtan efter den senaste luren ständig. Vi i Sverige är bland de ivrigaste i världen att byta till den senaste modellen.

Smidigt vid installation av nya körsystem

Energiföretaget som siktar på en enklare vardag för sina egna kunder fick självt uppleva hur enkelt det kan vara att få teknik installerad när Dialect stod för installationen av körsystem till Umeå Energis fordonsflotta.Energiföretaget som siktar på en enklare vardag för sina egna kunder fick självt uppleva hur enkelt det kan vara att få teknik installerad när Dialect stod för installationen av körsystem till Umeå Energis fordonsflotta.

Tydligt fokus skapar mervärden för Dialect Skövdes kunder

Med ett tydligt fokus på mervärde ska kunderna alltid vara säkra på att det enda Dialect i Skövde siktar på är långsiktig kundnytta. Och det är totalförbud att sälja en lösning som kunderna inte på fem sekunder själva kan se nyttan av. IT-leverantören är tydlig.

Dialect-Daniel om nya iPhone-släppen

Under de senaste tre månaderna har jag kollat timtals av YouTube-klipp på killar och tjejer som spekulerat i hur de nya modellerna ska se ut, vad de kommer heta, när de kommer osv. Internet har fullkomligt svämmat över av spekulationer den senaste tiden.

Så fick de bättre struktur på jobbet

När våren och sommaren kommer har Aquagate fullt upp. Företaget, med 15 anställda, jobbar med bevattnings- och fontänlösningar på exempelvis golfbanor, parker och kyrkogårdar. Samarbetet med Dialect Business Center i Stockholm sträcker sig långt tillbaka, med bland annat telefoni. Förra året utökade de samarbetet ytterligare för att hitta en smart IT-lösning.

Mer fika för inCup tack vare körsystem från Dialect

Kaffebranschföretaget inCup är riksleverantör med konceptet ”Godaste kaffet finns på jobbet”. Med Dialects FMS Körjournal har man ytterligare kortat servicetiden från beställning till nästa kopp av det goda kaffet hos sina kunder.

Så kan du undvika bilköerna

Connected Car, den uppkopplade bilen, introducerades 1996. Mycket har hänt på två decennier och för den som har bilen som arbetsplats finns det numera många tekniska lösningar som är användbara i jobbet.