Släng inte din gamla mobil – byt upp dig!

Många av oss använder mobiler som en förbrukningsvara som byts ut i takt med att det kommer en ny modell. Oavsett om du är en trogen iPhone-användare eller det är Samsung som är mest lockande är längtan efter den senaste luren ständig. Vi i Sverige är bland de ivrigaste i världen att byta till den senaste modellen.

Men vad gör vi egentligen av de gamla mobilerna med repiga skärmar? Ofta hamnar de längst in i byrålådan för att samla på sig år av damm. I vissa fall slängs den i soporna och bidrar till vår miljöförstöring. Faktum är att många metalldelar i din mobil kan återvinnas på ett ansvarsfullt sätt om mobilen inte kan återanvändas.

Att slänga en trasig mobil i soporna bidrar inte bara till miljöförstöring. I många fall innehåller en mobil allt från privatekonomisk information till känsligt företagsdata. Något du inte vill ska hamna i fel händer.
Vi samarbetar med flera olika leverantörer av lösningar för återvinning och återförsäljning för bl.a. mobiltelefoner. Är det dags för dig att uppgradera dig? Ta med din gamla mobil till ditt närmaste Företagscenter så få du rabatt på en ny mobil. Vi ser till att din gamla lur hamnar i rätt händer.